Protagonιστικό Βίντεο: Ο Αλέξης Τσίπρας "ανακρίνεται" από τον Σταύρο Θεοδωράκη

Μια εξαιρετική συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές που πρέπει όλοι να δουν.
-- Δεν μπορεί το 30%-35% που αποτελούν τα 2 κόμματα να κυβερνάει, απλά με το bonus των 50 εδρών. Ο εκλογικός νόμος είναι καλπονοθευτικός!
-- Το μνημόνιο είναι κόλαση, και η κόλαση δεν επαναδιαπραγματεύεται. 
-- Ο Καρατζαφέρης είναι κωλοτούμπας!!!
-- Χρειάζεται μια κυβέρνηση με πυλώνα την αριστερά.
-- Η Ελλάδα πρέπει να είναι ένα ισότιμο μέλος στην ΕΕ και όχι μια αποικία. Οι προηγούμενοι υπουργοί και πρωθυπουργοί μιλούσαν με υπαλληλίσκους και όχι με ισότιμα μέλη.
-- Η ψήφος τιμωρίας δεν πρέπει να έχει διασπορά γιατί τα κόμματα της ευρύτερης αριστεράς, ακόμα και εάν πάρουν 45% όλα μαζί, δεν θα μπορούν να κάνουν κυβέρνηση, γιατί απλά το 20%-25% θα πάρει εντολή κυβέρνησης και 50 έδρες.
-- Ποιές είναι οι προτάσεις αναλυτικά;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.