Σαββατοκύριακο με events στο Λουτράκι by LTO


Νοιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski! Νοιώστε τον παλμό ενός αγώνα πρόκρισης στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Handball! Συμβάλλετε με την ενεργή παρουσία σας σε ένα καθαρότερο περιβάλλον!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski στο Λουτράκι!
Η ώρα έφτασε.... το Σάββατο ανοίγει η αυλαία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι!
Όλοι οι οδηγοί ανυπομονούν να τρέξουν στα νερά του Κορινθιακού & να ανεβάσουν στα ύψη την ανδρεναλίνη όλων των θεατών. Οι 30 και πλέον οδηγοί είναι έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη των 5 κατηγοριών για μια θέση στο βάθρο. 
Η εκκίνηση του 1ου σκέλους θα δοθεί στις 16.30 το Σάββατο 28/04 & του 2ου σκέλους την Κυριακή 29/05 στις 11.00.

Καθαρισμός του Ηραίου Λουτρακίου - 29 Απριλίου 2012
Τη Κυριακή στις 29/04/2012 στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης θα πραγματοποιηθεί
καθαρισμός της περιοχής του Ηραίου Περαχώρας.
Στην δράση αυτή συμμετέχουν εθελοντές από τη Περιβαλλοντική Κίνηση Κορινθίας, τον Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Κιάτου "Οικοζωή", την Οικολογική Κίνηση Κορινθίας & το Καταδυτικό Κέντρο "Tech Diving Team".
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου & της παραλίας αλλά & υποβρυχίως από εθελοντές αυτοδύτες. 
Το ραντεβού είναι στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 29/4 στον χώρο του Ηραίου και θα πρέπει να έχετε μαζί σας καπέλο, σακούλα, πλαστικά γάντια, νερό και κάτι για σνακ.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή τη τόσο σημαντική προσπάθεια για το περιβάλλον! 

Ο ημιτελικός αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ στο Λουτράκι!
Την Κυριακή (29/04, 18:30) στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου, ο Διομήδης Άργους υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον δεύτερο ημιτελικό του European Challenge Cup του Handball ανδρών θέλοντας να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης!

Δείτε ένα video με τα highlights του πρόσφατου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.