Ψηφίστε στην online δημοσκόπηση του L1. Ποιά είναι έως τώρα τα αποτελέσματα;

Η online δημοσκόπηση του Loutraki One είναι σε εξέλιξη για 2η ημέρα, και θα διαρκέσει έως το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 10 Μαίου, μια εβδομάδα μόλις πριν από τις εκλογές (ψηφίζετε επάνω δεξιά στο μπλε πλαίσιο της κεντρικής οθόνης).
Το ερώτημα είναι απλό και σαφές: "Ποιον Συνδυασμό θεωρείται ικανότερο για να διοικήσει το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων", όπου καλείστε να επιλέξετε μεταξύ των 5 συνδυασμών, ή να δηλώσετε την εναντίωση σας, θεωρώντας ότι κανείς εξ αυτών δεν είναι ικανός για αυτό.
Η δημοσκόπηση μπορεί να μην είναι επιστημονική, όμως αφενός δεν επιτρέπει πολλαπλή ψήφο ανά Η/Υ και IP, και αφετέρου είναι ενδεικτική των προθέσεων των δημοτών.
Τα έως τώρα αποτελέσματα από τους περίπου 80 που έχουν ψηφίσει αυτές τις 2 ημέρες είναι κοντά
στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, και έχουν ως ακολούθως:
Γ. Γκιώνης 33%
Δ. Στάμου 25%
Π. Παύλου 16%
Κ. Λογοθέτης 12%
Κανένας εξ αυτών 11%, και
Χ. Ασημακόπουλος 2%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.