Πρόσκληση - Πρωτοβουλία L.T.O. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Λουτρακίου τοποθετούνται σε καίρια θέματα Τουρισμού


Το Δ.Σ. του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου «Loutraki Tourism Organization» στα πλαίσια της 3ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής του, έχει προγραμματίσει Ανοικτή Συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιηθεί στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, 0.5χλμ Εθν.Οδού Ισθμού-Λουτρακίου, την 7η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 μ.μ, στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: 
Κων/νος Λογοθέτης, Γεώργιος Γκιώνης, Παύλος Παύλου, Δημήτριος Στάμου και Χρήστος Ασημακόπουλος, προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις και το σχεδιασμό της Δημοτικής τους Παράταξης σε καίρια θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος για τον Δήμο μας με το ακόλουθο θεματολόγιο:

1. Ο Τουρισμός ως αναπτυξιακή προτεραιότητα στον Δήμο μας. Διάθεση κονδυλίων για την Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη.
2. Αξιοποίηση υφιστάμενων τουριστικών υποδομών Δήμου
• Loutraki Thermal Spa
• Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
• Δημοτικό Κολυμβητήριο
• Ποσιθεραπευτήριο / Φυσικά Λουτρά
• Λοιπές
3. Ανάδειξη και ανάπτυξη τουριστικών περιοχών Δήμου (Διώρυγα Ισθμού, Λίμνη Ηραίου, Πίσια, Αγ. Θεόδωροι, Σουσάκι, κτλ). Διοργάνωση και θεσμοθέτηση εκδηλώσεων για προσέλκυση τουρισμού όλο το χρόνο
4. Συνεργασία Δήμου με LTO
5. Λοιπά θέματα τουριστικής σημασίας

Πρόγραμμα ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

• 18.30 – 19.00 Προσέλευση και coffee break στην υποδοχή
• 19.00 Χαιρετισμός Προέδρου LTO
• 19.15 – 20.30 Ομιλίες υπ. Δημάρχων Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Το μοναδικό γεγονός της συνάντησης του συνόλου των Υποψηφίων Δημάρχων του Τουριστικού μας Δήμου, προκειμένου να τοποθετηθούν στο καίριο θέμα του Τουρισμού ως μοχλό ανάπτυξης, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.