Θρίαμβος με έξοδο στην Ευρώπη για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Handball (φωτο και βίντεο)

Θρίαμβος του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Handball, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του Λουτρακίου, μια ομάδα θα εκπροσωπήσει τον τόπο στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 Handball.
Η τελευταία αγωνιστική αποδείχθηκε και η κρισιμότερη, αφού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο νικητής έπαιρνε το εισητήριο για την Ευρώπη, και ο χαμένος την...συμπάθεια.
Μετά από συγκλονιστικό αγώνα που έσπασε τις καρδιές όλων των φιλάθλων στο κατάμεστο γυμναστήριο, ο Ποσειδών επιβλήθηκε με 24-21, καταθέτοντας ψυχή και αγωνιστική διάθεση για νίκη.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη τεράστια επιτυχία.
Δείτε 2 βίντεο από το τελευταίο γκολ, το τέλος του αγώνα και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.








2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.