Ο Π. Καλλίρης αρνείται να παραιτηθεί από Γ.Γ αν και είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.

Τι και εάν προκηρύχθηκαν οι εκλογές, τι και εάν είναι υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Κορίνθου, ο Γενικό. Γραμματέας του Υπουργείου υγείας Πελοπίδας Καλλίρης παραμένει στη θέση του αγνοώντας τους νόμους, οι οποίοι επιβάλλουν την παραίτηση όλων των κυβερνητικών στελεχών που κατεβαίνουν στις εκλογές ως υποψήφιοι. 
Μάλιστα διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και θα συνεχίσει να είναι Γενικός Γραμματέας και παράλληλα να διεκδικεί
ψήφους. 

Καλά θα κάνει ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο οποίος συνεχώς αναφέρεται στο νόμιμο και το ηθικό να “μαζέψει” τον Γεν. Γραμματέα του και να του δείξει τον δρόμο της παραίτησης, όπως δηλαδή έκαναν και οι όλοι οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι (Α. Σπηλιωτόπουλος, Κεφαλογιάννης), οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις βουλευτικές τους έδρες παρά το γεγονός ότι δεν κατείχαν κυβερνητικές θέσεις όπως ο Κορίνθιος Γραμματέας.
Αναγνώστης

2 σχόλια:

  1. Καλά κάνει ο άνθρωπος, σου λέει αμα δεν βγούμε με τον Τατούλη, να έχω την θεσούλα στο υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <> <>.Πολλακις αποτυχημενος πολιτευτης,κρατικοδιαιτο παιδι του κομματικου σωληνα, αεργος κ το χειροτερο υφισταμενος του Γεωργιαδη. Το νου(νου)σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.