Συνδημότες: Δώστε λύση και ελπίδα στο τόπο μακριά από τα ψέματα και τα τετριμμένα

Σήμερα οι δημότες καλούνται να τιμήσουν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα, την εκλογή αντιπροσώπων μέσω της ψήφου τους.
Σήμερα οι δημότες καλούνται να αποδείξουν ότι η επιλογή είναι δική τους, ότι έχουν άποψη, ότι δεν ανέχονται την κοροϊδία και τα ψέματα, ότι θέλουν και απαιτούν κάτι καλύτερο για το τόπο τους. 
Πολλοί από τους συνδημότες θα αποφασίσουν τη στιγμή που πηγαίνουν για να ψηφίσουν, και θα επηρεαστούν από τους φίλους, τους συγγενείς και τις σειρήνες της ιδιοτέλειας.
Φίλες και φίλοι. Αγαπητοί συνδημότες.
Πείτε αντίο και τιμωρήστε αυτούς που σας κορόϊδεψαν, που σας ξεγέλασαν, που σας εξαπάτησαν και σας είχαν έρμαιο του για 3.5 χρόνια. Πείτε αντίο σε όλους αυτούς τους επαγγελματίες της πολιτικής που ζουν σε αυτή ή από αυτή για περισσότερες από 3 δεκαετίες. Δώστε ελπίδα, επιλέξτε γνώση, κατανόηση, τιμιότητα, τεχνογνωσία, άτομα που έχουν αποδείξει ότι έχουν πετύχει στη ζωή τους και άτομα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν έργα.
Μαυρίστε αυτούς που σου είπαν ψέματα. Μαυρίστε αυτούς που σου έταξαν και δεν έκαναν τίποτα. Μαυρίστε αυτούς που είχαν κρυφή ατζέντα. Μαυρίστε αυτούς που επί 3.5 χρόνια κορόιδευαν και
άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΘ. Μαυρίστε αυτούς που έπαιρναν τα χρήματα των μισθών των υπαλλήλων για να πληρώνουν τραγουδίστριες και εκδηλώσεις. Μαυρίστε αυτούς που χρησιμοποιούσαν για ίδιο όφελος τις επιταγές των απόρων. Μαυρίστε αυτούς που με την παρελκυστική και ανίδεη διοίκηση απαξίωσαν το τόπο. Μαυρίστε αυτούς που σε έκαναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα και σε όλο το Κόσμο με τις υποθέσεις των κατασχέσεων και του Rally Acropolis. Μαυρίστε αυτούς που διαπλέκονται με ιδιώτες χωρίς συμφωνίες και εγκρίσεις, και λαμβάνουν "δωρεές" από προσωπικούς λογαριασμούς επιχειρηματιών στο δήμο. Μαυρίστε αυτούς που απαξίωσαν και διέλυσαν τη μουσική και τη θεατρική σχολή, τους έχουν αφήσει απλήρωτους και έχουν πετάξει στα σκουπίδια τις ελπίδες δεκάδων νέων.

Στείλτε το μήνυμα και στείλτε τους στη λήθη της ιστορίας, και μάλιστα στις χειρότερες σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου.
Αποκτήστε και πάλι ελπίδα και συμμετοχή στο δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.