Ιδού η τρανή απόδειξη της προπαγάνδας των δημοσκοπήσεων

Μας έσπασαν τα νεύρα τόσο καιρό οι καιροσκόποι εεεε οι δημοσκόποι, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι είτε είναι ανίκανοι και δεν μπορεί κανείς να βασίζεται σε αυτούς, ή είναι κατευθυνόμενοι οπότε δεν πρέπει κανείς να τους δίνει σημασία.
Απόδειξη; 
Μας είχαν ζαλίσει με τον Καμίνη και με τον Σγουρό, με ορισμένους να είναι κοντά στο να πείσουν τους αδαείς που εξακολουθούν να επιλέγουν το Megaλο κανάλι και το ΣΚΑΙ ή την νέα ανεξάρτητη
τηλεόραση του Καψή για να "ενημερώνονται" ή επιλέγουν τους AlconMRBMEtron analysis.
Και ξαφνικά βγήκαν τα αποτελέσματα του exit poll και αίφνης ο Καμίνης που παραλίγο θα έβγαινε με τη πρώτη είναι δεύτερος μετά τον Σακελλαρίδη, ενώ ο Σγουρός που κάλπαζε είναι δεύτερος 5-6 μονάδες πίσω.
Η απόλυτη ξεφτίλα της συγκυβερνητικής προπαγάνδας και η απόλυτη επιβεβαίωση αυτών που λένε ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις έχουν ρόλο διαμόρφωσης και επηροής της ψήφου.
Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.