Kάππα Research: Στο 27,4% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 22,7% η ΝΔ στις ευρωεκλογές

Προβάδισμα σχεδόν 5 μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το exit poll της Κάππα Research για το ΒΗΜΑ.
Σύμφωνα με την Κάππα Research, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,4% με τη ΝΔ στο 22,7%.
Ακόμη, πρώτη θέση της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον δήμο Αθηναίων, καταγράφει
exit poll της Kάππα Research για το ΒΗΜΑ.
Στην Περιφέρεια Αττικής, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου έρχεται πρώτη με 29,1% και ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 21,7% ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Στον δήμο της Αθήνας προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελαρίδης με 22,4% και ακολουθούν ο Γιώργος Καμίνης με 20,6%, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης με 15,9% και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 15,7%.
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απ. Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν ο Ιω. Ιωαννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 15,6%.
Στην Πελοπόννησο προηγείται με σημαντική διαφορά ο Π. Τατούλης 43,1%, στη Θεσσαλία ο Κ. Αγοραστός με 42,5% και στην περιφέρεια Κρήτης ο Στ. Αρναουτάκης με 40,4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.