Εγκαίνια εκλ. κέντρου Γ. Γκιώνη. Ο λαός έδειξε τον πρώτο από τους δύο των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Δείτε την ομιλία και τις παρουσιάσεις των υποψηφίων. 
Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Γιώργου Γκιώνη, κατέληξαν σε μια συγκέντρωση γεμάτη κόσμο, συγκίνηση, ελπίδες από νέους υποψηφίους και προσμονή από παλαιότερους.
8 ημέρες πριν από τις εκλογές, φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει αρχίσει η συσπείρωση των δημοτών γύρω από τους δημοτικούς συνδυασμούς, με αποτέλεσμα να φαίνονται ξεκάθαρα τα φαβορί και να αρχίσουν να επαληθεύονται οι προβλέψεις και οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.
Στη χθεσινή συγκέντρωση οι δημότες, νέοι και μεγαλύτεροι, έδωσαν ένα βροντερό παρών, και έστειλαν το μήνυμα ότι ο Γιώργος Γκιώνης είναι ήδη στη δεύτερη Κυριακή, και περιμένει με αγωνία τον αντίπαλο του.
Δείτε τα 2 βίντεο





τα βίντεο από το perahora.gr και το loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.