Η απαξία και η κατρακύλα του Λουτρακίου δεν έχει προηγούμενο. Παραιτηθείτε άμεσα κ.κ. της Δημοτικής Αρχής

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη και κ.κ της δημοτικής αρχής. Προλαβαίνετε να δείξετε έστω ένα ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας και να παραιτηθείτε.
Πόσο απαξίωση πια θα πρέπει να γνωρίσει αυτός ο τόπος; Πόσο πρέπει να τιμωρηθούν οι πολίτες επειδή πίστεψαν κάποιον που τους δεσμεύτηκε για πράγματα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν και επέλεξαν για δήμαρχο τον Κώστα Λογοθέτη;
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κύριοι, μήπως ο τόπος γλυτώσει ακόμη μεγαλύτερη απαξίωση διεθνώς και πανελληνίως. 
Μετά τα απίστευτα αρνητικά δημοσιεύματα για το νερό και το πανελλήνιο ρεζιλίκι για τις κατασχέσεις δημοτικής περιουσίας, ήρθε και η διεθνής σφαλιάρα στο τόπο, με την δημοσίευση της επιστολής του προέδρου του Δ.Σ της ΕΛΠΑ και της οργανωτικής επιτροπής του Rally Acropolis, του Ράλλυ των Θεών, όπως έγινε
γνωστό παγκοσμίως.
Κι' όμως, αυτή τη δημοτική αρχή, έκανε και αυτό. Μας ρεζίλεψε διεθνώς ως τόπο.
Και ξέρετε κάτι;
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
Ο εκάστοτε δήμαρχος επιλέγεται για να εκπροσωπήσει τους δημότες και το δήμο, και επιλέγεται για να αποφεύγει τέτοιου είδους καταστάσεις, και όχι να τις προκαλεί.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε δημάρχους να μας λένε ψέματα μες τη μούρη μας, να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που δεσμευτήκανε και επιπλέον να απαξιώνουν έτι περαιτέρω το τόπο.
Έλεος. Ούτε τσίπα; Ούτε αξιοπρέπεια;

Του Γιώργου Μπάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.