Τι έγινε ρε καλόπαιδα εκεί στο Mega; Τελικά οι ναζιστές της ΧΑ είναι δικά μας παιδιά Πασόκοι;

Απο το “λεφτα υπάρχουν” στο “να ξεβρωμίσει ο τόπος”! Έπεσαν τα σαγόνια των νταβατζήδων μόλις είδαν τα αποτελεσματα και διαπίστωσαν οτι πρόκειται για δικα τους παιδια και οχι για ναζι απο το διάστημα.
Κοινώς, το πελατολόγιο του ΔΟΛ και του Μπόμπολα ειναι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσης Αυγης. Για να το πουμε πιο απλα, εαν η χρυση αυγη ειναι εγκληματικη οργάνωση, τοτε φυλακη θα πρεπει να πανε οι Πρετεντερηδες που έστειλαν εκεί τον κόσμο.
Χαμηλού εισοδήματος και άνδρες είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το Mega.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, σε ποσοστό 63% οι ψηφοφόροι
της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλού εισοδήματος
και κατά 67% είναι άνδρες. Oσον αφορά τις ηλικίες των ψηφοφόρων του ακροδεξιού μορφώματος, όπως προκύπτει από την έρευνα της GPO, το 43% είναι ηλικίας 25 με 39 ετών, το 24% από 40 έως 50 ετών και το 15% από 55 έως 64 ετών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αυτοπροσδιορίζονται, σε ποσοστό 38,3%, ως κεντροαριστεροί και σε ποσοστό 35% ως κεντρώοι.
Στο ερώτημα «πού πιστεύετε ότι οφείλονται τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις Δημοσκοπήσεις, παρά το χαρακτηρισμό της ως εγκληματική οργάνωση;», η συντριπτική πλειοψηφία (77,3%) απαντά «στη δυσαρέσκεια των πολιτών από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.