ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΡΟΝΤΟΣ!! ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΤΑ ΜΜ’Ε’ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ “ΤΕΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ!
ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο κύριος Ρόντος, είναι πολύ τυχερός άνθρωπος. Παρά το ότι στις περιοχές που κινείται ακολουθεί πραγματικό χάος, ο ίδιος παραμένει στο απυρόβλητο (μεταφορικά και κυριολεκτικά). 
Ως μυστηριώδης σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, το όνομα του αναφέρεται σε δεκάδες δημοσιεύματα που σχετίζονται με το σκάνδαλο των υποκλοπών, το “σχέδιο Πυθία” και γενικά όλη την σκοτεινή περίοδο πριν την καταστροφική έλευση του Παπανδρέου στην εξουσία.
Επειδή λοιπόν τώρα υπάρχει η δικαστική διερεύνηση της εγκληματικής οργάνωσης που έριξε την Ελλάδα στα νύχια του μνημονίου και του εθνικού ακρωτηριασμού, θεωρούμε λογικό ο κύριος Ρόντος να είναι από τους πρώτους στους οποίους πρέπει να έχει στραφεί η έρευνα. Υπάρχει όμως ένα “γεωγραφικό”
πρόβλημα.
Ο κύριος Ρόντος έχει διοριστεί ως ειδικός εντεταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το… Κέρας της Αφρικής! Ναι, το κέρας της Αφρικής, που πρόσφατα συγκλονίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση στην Κένυα. Τι τρομερή σύμπτωση και αυτή…
Μα ο κύριος Ρόντος έχει μία περίεργη παράδοση στις “εμπλοκές” του. Όπου εμφανίζεται, συνήθως ακολουθεί αίμα, πόλεμος, προδοσία και γενοκτονία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εμπλοκή του στο κομμάτιασμα της Γιουγκοσλαβίας, που έγινε γνωστή πολύ αργότερα: Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση που είχαν λίγα χρόνια αργότερα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κόλιν Πάουελ με τον κ. Γ. Παπανδρέου, ο υπεύθυνος για θέματα νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Φρίντμαν είπε για τον παριστάμενο κ. Ρόντο: «Υπουργέ, είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια, και αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς!!».
Ακολούθησε η “εμπλοκή” του στην Γεωργία, ως σύμβουλος (ποιού άλλου;) του Σαακασβίλι. Του ανθρώπου που βύθισε την χώρα του στον πόλεμο και το χάος. Μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ το 2004 το ενδιαφέρον του μεταφέρθηκε στην κρίσιμη για τις ενεργειακές οδούς περιοχή του Καυκάσου, και άρχισε να απασχολείται ως σύμβουλος της κυβέρνησης της Γεωργίας και του προέδρου της Μιχαήλ Σαακασβίλι. Μάλιστα, στις 8 Μαΐου, η Χέραλντ Τρίμπιουν είχε φιλοξενήσει άρθρο του, μέσω του οποίου έκανε λόγο για την πιθανότητα μερικής κατοχής της Γεωργίας από τη Ρωσία και καλούσε τη Δύση να κινητοποιηθεί. Ήταν η εποχή των “αγωγών”. Μια ιστορία με σεξ, γάμους, θανάτους και αγωγούς.
Διορίστηκε λοιπόν, τον καιρό της συμμορίας Παπαδήμου, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωνε το καταστροφικό του έργο. Αφού η Ελλάδα δέθηκε χειροπόδαρα στα δεσμά της δανειακής, μετατρέποντας το σύνολο του χρέους από ομολογιακό σε ενυπόθηκο Βρετανικού δικαίου.
Όπως μεγάλη σύμπτωση είναι ότι ο κύριος Ρόντος έχει εκλεκτή συντροφιά. Τον έτερο εκλεκτό – ουρανοκατέβατο του καθεστώτος Παπανδρέου, τον κύριο Λαμπρινίδη!
ΡΟΝΤΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
Τώρα λοιπόν που έχει πάρει φωτιά η διερεύνηση του σκανδάλου, αναμένουμε τις ενέργειες του κυρίου ανακριτή που και αυτός επιλέγει το πως θα τον γράψει η ιστορία.
Θεωρούμε περιττό να τονίσουμε την στενή, στενότατη σχέση του κυρίου Ρόντος με τον Σόρος, όπως και την κουμπαριά του με αχυράνθρωπο που ενεργοποιείται στα Σκόπια και εκπροσωπεί συμφέροντα μεγαλοβαρώνου των μήντια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην στήριξη Παπανδρέου το 2009.
ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.