"Γαλάζιο" λαβράκι πιάστηκε με εκατομμύρια σε λογαριασμούς του εξωτερικού!

“Γαλάζιος” νεοδημοκράτης απόστρατος που “κληρονόμησε” το “κουμάντο” σε εταιρεία που εκπροσωπεί μεγάλη γερμανική εταιρεία έχει πιαστεί με τα λεφτά -πολλά λεφτά- σε λογαριασμούς, αλλά βρίσκεται σε συνεχή -διακριτικότατη- επαφή με τις αρχές για να τα επιστρέψει χωρίς πολλές συνέπειες.
Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στο army news

“Φέρε τα λεφτά και καθάρισες” το νέο “σύστημα” στην κάθαρση των εξοπλισμών;
Αρχίζουν και υπάρχουν πλέον βάσιμες αμφιβολίες ότι η υπόθεση κάθαρση στους εξοπλισμούς έχει μέλλον. 

Ανακύκλωση ονομάτων και στοιχείων σε εφημερίδες, “ιστορικές αναδρομές” σε “πεθαμένες υποθέσεις” και νέο στοιχείο “δεμένο” δεν έχει προκύψει. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει. Δεν βγαίνει όμως
τίποτα.
“Υπογείως” και διά της “διαρροής φημών” πολλά ακούγονται και λέγονται. Όπως για παράδειγμα ότι ο “γαλάζιος” απόστρατος που “κληρονόμησε” το “κουμάντο” σε εταιρεία που εκπροσωπεί μεγάλη γερμανική εταιρεία έχει πιαστεί με τα λεφτά -πολλά λεφτά- σε λογαριασμούς, αλλά βρίσκεται σε συνεχή δε διακριτικότατη δε επαφή με τις αρχές για να τα επιστρέψει χωρίς πολλές συνέπειες. Και χωρίς να “κρεμαστεί” στα μανταλάκια.


Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε στην πράξη το “αμερικάνικο σύστημα” που προβλέπει “φέρε τα λεφτά και καθάρισες” ή απλά υπάρχει ισχυρός μηχανισμός προστασίας που έχε αναλάβει δημιουργήσει ασφαλή ομπρέλα προστασίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.