ΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.

229.000.000 εκατ Ευρώ τα ανεξοφλητα χρέη του Μεγάρου Μουσικής ή Μεγάρου ΔΟΛ (ΔΟΛ βεβαίως..βεβαίως).
Από τον Πόρτα – Πόρτα
Σήμερα που μιλάμε ι κόκκινος Πάνος του δήθεν Πολιτισμού, θα ζητήσει διακομματική συμφωνία να περάσουν τα χρέη ΜεγαρουΔΟΛ στο δημόσιο…διότι όπως είπε το Μέγαρο ανήκει στον Λαο.
Πανο να αυμφωνησω. Ανήκει και στον λαο της σεισμοπληκτης Κεφαλλονιάς. 600 σπίτια
ακατάλληλα. 600 οικογενείς στον δρόμο.

Να δώσετε απο 30,000 ευρώ σε κάθε οικογενεια να φτάνει το σπίτι της. Τα

λεφτά; 30 απ τα 230 του Μεγάρου!!
Να δώσετε και 1-2 εκατ για διεθνη καμπάνια στρατηγικής τουριστικης επικοινωνίας έτσι ώστε να έρθουν άφοβα οι τουρίστες στην Κεφαλλονιά.
Να τσεκαρετε και όλα τα δημοσια κτηρια και τι οδικό δίκτυο και να εοανορθωσετε όλες τις ζημιές. Λεφτά ; αντε αλλά 10 εκατ απ τα 230 του Μεγάρου του Λαού.
Εναλλακτικά. Τα 17,7 απ τις μιζες να πάνε όλα στις 600 οικογένειες να επισκευάσουν τα σπίτια τους. ( 30.000 η μια ) Ο Ελληνικός Λαος θα στηρίξει αυτή την απόφαση.
Αν έχετε σκοπό να δώσετε ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ δήθεν ευνοϊκούς όρους σε κατεστραμμένες οικογένειες και καταληστευμενες με φόρους και ΕΝΦΙΕ και χαράτσια…..ενα θα σας πω….Γ@ΜΙΕΣΤΕ διότι λεφτά υπαρχουν.
Αναμενω
ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.