ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ: Οι μάσκες έπεσαν...

Το ίδιο... κακογραμμένο σενάριο περί εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις και του κινδύνου μη καταβολής της επόμενης δόσης επαναφέρουν κυβέρνηση και δανειστές σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα νέα μέτρα που θα επιβάλουν...
Η ιστορία έχει ως εξής: 
Ένας αξιωματούχος από τις Βρυξέλλες – ο οποίος ΠΟΤΕ δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του - δηλώνει σε δημοσιογράφους ότι «η συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας δεν κλείνει μέχρι το κρίσιμο Eurogroup, καθώς υπάρχει χάσμα στην επιβολή των νέων μέτρων». 
Αυτή η φράση και μόνο είναι αρκετή. Τα συστημικά και μνημονιακά ΜΜΕ αρχίζουν να γράφουν
το σενάριο: αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις, παράλογες απαιτήσεις της τρόικας, προσπαθεί με νύχια και με δόντια η ελληνική πλευρά να καταλήξει σε συμφωνία, δραματικές διαβουλεύσεις, τελειώνουν τα χρήματα στα δημόσια ταμεία, δεν θα δοθεί η επόμενη δόση.
Εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια ο ελληνικός λαός αναγκάζεται να ακούει το ίδιο παραμύθι. Ξανά και ξανά. Αλλάζουν μόνο οι πρωταγωνιστές του σήριαλ – οι ηρωικοί υπουργοί που "δίνουν μάχες".
Παραμονές αποκριών και οι μασκαράδες φόρεσαν πάλι τις στολές τους!
Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες κατέκλυσαν τα ελληνικά ΜΜΕ και ανφέρουν ότι «δεν πρόκειται να επέλθει συμφωνία με την τρόικα μέχρι το κρίσιμο Eurogroup της 10ης Μαρτίου όπου αναμενόταν να δοθεί το «πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δανειστές ζητούν νέα μέτρα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων τα 350 εκατομμύρια θα πρέπει να ληφθούν άμεσα.
Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει όμως ο Τόμσεν, η Μέρκελ, ο Ρεν και το υπόλοιπο παρεάκι είναι ότι πλέον οι μάσκες έπεσαν. Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες και αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες είναι ένα θέατρο σκιών για να γεμίσουν τα δελτία των 20:00.
Και όλα αυτά για ένα και μόνο λόγο: Για να ποδηγετήσουν τη σκέψη των πολιτών και να πιστέψουμε όλοι ότι η τρόικα υποχώρησε για μια ακόμη φορά και οι... ανδρωμένοι και σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες πολιτικοί έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν ότι βγήκαν νικητές σε μια ακόμη δύσκολη μάχη!
Καρναβάλι κανονικό δηλαδή, με βασιλιά καρνάβαλο τον ελληνικό λαό που θα κληθεί να πληρώσει για μια ακόμη φορά το... μάρμαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.