Λουτράκι. Όχι άλλοι σωτήρες. Το 40% του επόμενου δημ. συμβουλίου θα αποτελείται από αρχηγούς συνδυασμών.

Σ.Σ. Απίστευτη δημοκρατία στο Λουτράκι. Δεν φτάνουν τα κεντρικά καταστήματα για δημιουργία εκλογικών κέντρων. Όλοι θέλουν να σώσουν τον τόπο. Κανείς όμως δεν θέλει να συνεργαστεί για τον τόπο. Όλοι για να φαίνεται το όνομά τους, αφού μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν. Η εγωπάθεια και η αρχομανία σε όλο της το μεγαλείο.
Σ.Σ. Σκέψου πόσο δημοκρατία θα έχει το νέο δημοτικό συμβούλιο (το οποίο κάποιοι από τους υποψήφιους το θεωρούν κάτι ως αστικό μύθο αφού δεν το ξέρουν καν), που περίπου το 40% των δημοτικών συμβούλων θα αποτελείται από επικεφαλείς συνδυασμών.
Σ.Σ. Όλοι για τη σωτηρία του τόπου. Κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα. Άτομα που ενδεχομένως να έκλειναν περίπτερο εντός 5 μηνών αφού το αναλάμβαναν, μπορεί να εμφανίζονται ως σωτήρες. Σάμπως θα τους πει κάποιος κάτι; Ένας δημοσιογράφος αναφέρει τα στελέχη του Κ. Λογοθέτη
ως "βαλσαμωμένα πουλιά" λόγω της αδράνειας τους. Μήπως τα βαλσαμωμένα πουλιά είναι τελικά οι ψηφοφόροι, οι οποίοι αφού έφαγαν παραμύθι στις πρόσφατες εκλογές, εξακολουθούν απαθείς να παρακολουθούν το θέατρο σκιών που εξελίσσεται; 
Ο τόπος δεν έχει χρήματα. Το καζίνο μας τελείωσε. Η εποχή των χρυσών αγελάδων πέρασε ανεπιστρεπτί.
Ο τόπος έχει πάει από το κακό στην πλήρη απαξία, με την αρωγή της σημερινής -χειρότερης ever- δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη.
Παρόλα αυτά, οι υποψήφιοι σωτήρες πληθαίνουν καθημερινά, έχοντας φτάσει αισίως τους 10,  οδεύοντας με μαθηματική ακρίβεια για την 11άδα.
Μπράβο μας.
Αντί να βγουν οι δημότες και να απαιτήσουν συνεργασία, να απαιτήσουν παύση της κοροϊδίας όπως αυτή που υπέστησαν στις τελευταίες εκλογές, αντί να στέλνουν σπίτι τους (πολιτικά) αυτούς που χωρίς παρελθόν θέλουν να καπηλευτούν το μέλλον, ή αυτούς με πλούσιο παρελθόν που έστειλαν τον τόπο στη λήθη και στην απαξία, κάθονται απραγείς και παρακολουθούν.
Μήπως τελικά είμαστε άξιοι αυτών των δεινών που ζει ο τόπος και κατά συνέπεια και το έθνος μας;

3 σχόλια:

  1. Έχουμε πραγματικά μείνει άφωνοι με αυτό που συμβαίνει εδώ στο Δήμο μας.
    Πριν λίγο καιρό όλοι πιστεύαμε ότι δεν θα βρισκόταν κανένας να διεκδικήσει το Δήμο αυτόν με τα τόσα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα και ξαφνικά ως εκ θαύματος πληθώρα υποψήφιοι έτοιμα να αναλάβουν να σώσουν τον ταλαίπωρο αυτόν τόπο.
    Και αναρωτιέμαι , όπως και κάθε σκεπτόμενος πολίτης , άραγε γνωρίζουν τα προβλήματα , έχουν λύσεις,γνωρίζουν τι τους περιμένει αν εκλεγούν?
    Θα περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια να δούμε ,εκτός από τους αρχηγούς και τα υπόλοιπα μέλη των συνδυασμών ,τα προγράμματα όλων αυτών των υποψηφίων και βασικά τις λύσεις που θα προτείνουν για τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αυτός.
    Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι μόνο με συνεργασίες , με γνώσεις και όρεξη για πολύ δουλειά,μπορεί να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο και παλαιοκομματικές ατομικές πρακτικές είναι φανερό πλέον ότι δεν οδηγούν πουθενά και προπάντων δεν μπορούν να δώσουν λύσεις.
    Κώστας Μεταξάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Φόρεστ Γκαμπ μπορεί και βγαίνει δήμαρχος, όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ Ν ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ,ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ,,ΠΟΥ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΙΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΛΟΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ ,ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .ΑΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ .ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΕΣ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ .ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ,ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.