Και ο "θεός" γερνάει...51 σήμερα ο Michael Jordan. Δείτε το Top 50 όλων των εποχών για τον μεγάλο άσο.

Ακόμη και αυτοί που ίπταντο γερνούν. Ο Michael Jordan έκλεισε τα 51 και μπήκε σήμερα στα 52 του χρόνια, και ακόμη ψάχνουν τον διάδοχό του.
Δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα με το Τop 50 όλων των εποχών και απλά...χαζέψτε.



3 σχόλια:

  1. Ο Kobe Bryant είναι ο διάδοχος του.
    άλλωστε το είχε πει και ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις το καλό με τον αθλητισμό (εκτός ατυχημάτων), είναι ότι υπάρχει αξιοκρατία και στοιχεία αναφοράς. Μια σύγκριση επιτευγμάτων από τον μεν και τον δε, θα πείσει για τις διαφορές.
    Ένα παράδειγμα; Ο Jordan είχε βγει επί 4 έτη καλύτερος αμυντικός παίχτης του ΝΒΑ και επί 12 ήταν στο top3 των αμυντικών παιχτών. Ο Kobe έχει κάνει τις ξεματιάστρες διάσημες, αφού μόνο κοιτάει στην άμυνα.
    Θέλεις άλλο παράδειγμα; Ο Jordan πήρε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα έχοντας δίπλα του έναν απλά καλό παίχτη (Pipen), 2 ξυλοκόπους ψηλούς (τον Αυστραλό και τον Καναδό), 2 playmaker τύπου Μπουντούρη (Brown & Kerr) και 6-7 ρολίστες (Rodman, Caffey, Edwards, Wennigton, Harper, Horace Grant, Paxson, B.J. Amstrong κ.α).
    Μετά εγκατέλειψε και γύρισε έχοντας άλλους 7-8 ρολίστες και μέτριους για το NBA και πήρε άλλα 3 πρωταθλήματα από τους 4 φορές πρωταθλητές Sonics των Payton & Shawn Kemp, τους Jazz των Stockton & Malone και τους καταπληκτικούς Pacers του Reg. Miller και Nets των Sam Cassel & Kendall Gill.
    Ο Bryant; Είχε δίπλα του Saquille O'Neal, Horace Grant, Ricki Fox, Derek Fischer, Robert Horry, Garry Payton, Odom, Divac...και αυτά που κατάφερε μάλλον δεν συγκρίνονται.
    Δεν λέω, καλός ο Bryant, αλλά πολύ soft για "διάδοχος" με την στενή έννοια του όρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Soft διάδοχος,απλά όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση,τυπικά αφήνεις κάποιον διάδοχο.αυτός ήταν ο Bryant.το ότι δεν τον φτάνει,συμφωνούμε.
    επίσης μην ξεχνάμε ο Jordan πήρε μια μέτρια ομάδα και την έκανε δυναστεία,ενώ ο Kobe πήγε σε μια ήδη υπάρχουσα δυναστεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.