Ψήφισε και πάλι Σαμαρά. Μπορείς

Πάλι τα ίδια. 
Χωρίς καμία απολύτως παραλλαγή, εκτός από αυτή των προσώπων, βαδίζουμε προς τη νέα εκλογική αναμέτρηση. 
Έξω έχει ξεκινήσει η καταστροφολογία, εδώ συλλάβανε μερικά ψοφίμια ως θυσία στο εκλογικό σώμα να πιστέψει ότι υπάρχει δικαιοσύνη ενώ προς τον Απρίλη θα μοιράσουν μερικά ψίχουλα σε σχέση με τα τρις που έχουν φάει.
Ένα μεγάλο μέρος τότε του σκεπτόμενου αμόρφωτου συνοθυλεύματος που αποκαλούμε Ελληνικό λαό θα αρχίσει τις ενδελεχείς και σε βάθος μικρο-μακρό οικονομικές αναλύσεις καθώς βέβαια και τα καφενειακά debates για τις γεωπολιτικές συμμαχίες της πατρίδας. 
Άσχετα που αυτός ο όχλος μικροαστών μπατίρηδων έχει τόση γνώση επί του
θέματος όση έχει και ο Αντώνης περί της διακυβέρνησης της χώρας.
Και μίας και τον έφερε η κουβέντα έχει τρομερή πλάκα να ο τρόπος με τον οποίο διασύρουν τον Έλληνα φασίστα "πρωθυπουργό" οι ξένοι φασίστες. 

Ακόμη πιο μεγάλη πλάκα δε έχει το πώς ο κουτσαβάκης "πρωθυπουργός" χάνει το πνεύμα και την περισσή μαγκιά κλανιά και κάνει αμέσως το δάχτυλο που συνεχώς μας κουνάει γλειφιτζούρι.
Έχω αποφασίσει να παρακολουθήσω τις εκλογικές εξελίξεις φέτος χωρίς να θυμώσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές αλλά είμαι σίγουρος πως η σήμερα πεθαμένη Νέα Δημοκρατία θα ανακτήσει τα εκλογικά της ποσοστά και θα καταφέρει να κάνει ντέρμπι μια εκλογική διαδικασία στην οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει δικαίωμα συμμετοχής καθότι σε μία δημοκρατική χώρα σύσσωμη θα ήταν στη φυλακή.
Κόβω το κεφάλι μου (πάνω και κάτω) ότι ο Έλληνας πάλι θα τσιμπήσει στην "επίθεση" των ΜΜΕ, η οποία για να τα λέμε και σωστά δεν πείθει ούτε μυαλό λωβοτομημένου δίχρονου. Τον Έλληνα όμως τον πείθει. Γι αυτό δεν θα τα στοιχηματίσω τα κεφάλια μου. Είμαι αρκετά αλαζόνας για να ξέρω πως είναι πιο χρήσιμα από του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου.
Έλληνα ετοιμάσου για την επανάσταση σου.
Ψήφισε και πάλι Σαμαρά. Μπορείς.

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΟΝ ΔΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΑΜΕ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.