Η Καθημερινή στέλνει τον Προβόπουλο στο εδώλιο! “Η BlackRock ενημέρωσε για τα θαλασσοδάνεια!”

Μετά την αποκάλυψη του Ολυμπία και του L1 ότι το δημόσιο πρέπει να μηνύσει την BlackRock ή τον Προβόπουλο…
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!
Μετά από 4 ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου κυρίως από τον Καμμένο, που απαιτούσε να δοθεί στην δημοσιότητα η έκθεση της BlackRock, ο κ. Προβόπουλος αρνείτο πεισματικά να ενημερώσει το σώμα. Ως φεουδάρχης υπεράνω του πολιτεύματος.
Εννοείται ότι τον κάλυπταν οι Βενιζέλος και Στουρνάρας που καθίστανται πλέον άμεσα συνυπεύθυνοι. Εάν λοιπόν ισχύουν αυτά που γράφει η εφημερίδα και εμείς ρωτούσαμε εδώ και
μήνες, τότε ο κύριος Προβόπουλος κάλυπτε συνειδητά τις απάτες του ΤΤ, του σκανδάλου Καρούζου και βέβαια το μεγαλύτερο μέρος των δανείων της Proton. Αφού περιέργως ενημέρωσε μόνον για τα δάνεια που αφορούσαν εταιρείες Λαυρεντιάδη, ενώ ο λαός έχει πληρώσει πολλαπλάσια για την συγκεκριμένη τράπεζα!
Επειδή οι συγκεκριμένες ερωτήσεις που απαιτούσαν από τον Προβόπουλο να δώσει την έκθεση στην δημοσιότητα την ώρα που κατέστρεφε τις κρατικές τράπεζες,
Επειδή ο Προβόπουλος απέκρυπτε συνειδητά την έκθεση, θα πρέπει άμεσα είτε να διαψεύσει το δημοσίευμα της Καθημερινής, είτε να προσαχθεί στην δικαιοσύνη για συγκάλυψη, διευκόλυνση κλπ των εγκληματιών που σήμερα διώκονται. Επειδή θεωρείται δεδομένο πως οι εισαγγελείς θα ασκήσουν δίωξη για σύσταση εγκληματικης οργάνωσης, σε αυτή θα πρέπει άμεσα να συμπεριληφθεί είτε η BlackRock είτε ο Προβόπουλος.
Και βέβαια, να ξανανοίξει ο φάκελλος της Proton που μεταξύ άλλων, εμπεριέχει και την περιβόητη Omega το ΔΣ της οποίας κοσμούσαν ο Νίκος Παπανδρέου και στενός συγγενής του Β. Βενιζέλου. Αυτά, σε επόμενο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.