Νίκο Λόη: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα. Σήμερα η συζήτηση για τη κατατόμηση.

Με μήνυμα του στο facebook ο πρόεδρος του Προμηθέα Νίκος Λόης γνωστοποιεί στους πολίτες του δήμου τις προθέσεις δύο μελών του Δ.Σ. να τον αποπέμψουν από την θέση του προέδρου...
Για μια ακόμη φορά -καθότι τα άτομα που κάνουν την πρόταση μοφής είναι επιλογές του δημάρχου-, ο Κώστας Λογοθέτης αποδεικνύει ότι προφανώς δεν μπορεί να αντέχει δίπλα του άξιους, ικανούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το λιγοστό έως μηδενικό έργο και την απίστευτα κακή πορεία του τόπου τα τελευταία χρόνια.
Ας μην μιλήσω για τα απίστευτα κόμπλεξ ορισμένων ανθρώπων του περιβάλλοντος (ή αυλής) του δημάρχου. Άνθρωποι κατώτεροι των όποιων περιστάσεων και απαιτήσεων, που ως μόνο όπλο τους για την αναγνώριση ή για την αυθυπαρξία, χρησιμοποιούν το κατέβασμα και την απαξίωση των άλλων, προφανώς για να τους φέρουν στα μέτρα του εαυτού τους. 
Δείτε το μήνυμα του Νίκου Λόη, και το μήνυμα του L1....

Καλημέρα σε όλους!!!
Σήμερα έχουμε σαν θέμα στο Διοκητικό Συμβούλιο στις 19:00 στο Λουτράκι, την πρόταση μομφής  εις βάρος μου από την κυρία Καλλίρη και τον κυρίο Μίχα μέλη του Δ/Σ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, για την Φιλαρμονική, τις Μαζορέτες, την μουσική σχολή,  για το ταξίδι μου στην Ρωσία και τα αποτελέσματα που αυτό έφερε, δηλαδή το Φεστιβάλ τέχνης  που έγινε και θέλουμε να το κάνουμε θεσμό κάθε χρόνο , για όλες τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις  που έγιναν χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ, παρά μόνο με  χορηγούς και εθελοντές. Πράγματα τα οποία ευτυχώς πρόλαβα και τα υλοποίησα γιατί έγιναν τους καλοκαιρινούς μήνες τα περισσότερα και  οι κύριοι αυτοί δεν ασχολήθηκαν τόσο, λόγο διακοπών. Βέβαια  δημιουργούσαν διαρκώς εντάσεις, παρεμποδίζοντας το έργο μου το οποίο  είναι βασισμένο εξολοκλήρου στις προτάσεις που έχουν ψηφιστεί και από τους ίδιους!!! 
Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεννοηθώ με ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι αγαπάνε τον Πολιτισμό άλλα λειτουργούν με αυτό τον τρόπο, σαμποτάροντάς κάθε προσπάθεια μου για να γίνουν εκδηλώσεις και πράγματα στον τόπο μας!!!

Υ.Γ. Νίκο, δεν μου αρέσει να το λέω....αλλά στα έλεγα και δεν με άκουγες, προφανώς τυφλωμένος από την ελπίδα να επιτελέσεις έργο, έτσι όπως το προσπαθούσες, και έτσι όπως το έχεις καταφέρει (απελπιστικά μόνος σου) έως τώρα. 

2 σχόλια:

  1. Καλά να πάθεις Νίκο Λόη γιατί όταν δεν κινείς την διαδικασία της αντικατάστασης του κ. Μίχα που πάει στις συνεδριάσεις του Προμηθέα όποτε του καπνίσει κάτσε φάε τώρα την μομφή του κυρίου απουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κ. Καλλίρη ποια είναι ρε παιδιά και από που ξεφύτρωσε όλα τα μπουμπούκια έχει μαζέψει ο Λογοθέτης γύρω του καθίστε να έρθουν οι εκλογές του ερχόμενου Μάη και όλοι μαζί θα πάτε για βρούβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.