Κ. Λογοθέτης. Εκτός από πατριωτικές κορώνες, ψέματα, εξαπάτηση και αυθαιρεσία, θα παρουσιάσει κάτι από έργο και προτάσεις;

Ο χρόνος περνάει. Η δημοτική αρχή έχει κλείσει 3 χρόνια από εκλογής της, και 34 μήνες από ανάληψης καθηκόντων.
Εκτός από ψέματα, εξαπάτηση των ψηφοφόρων και του δημοτικού συμβουλίου, αυθαιρεσία, πολιτική διαπλοκή, ύποπτες συναλλαγές, παραβατικές πρακτικές, και εσχάτως πατριωτικές κορώνες σε ύφος παιδιού του λαού, ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ να μας δείξει ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης; Έστω ενα έργο; Έστω μια πρόταση για τη κοινοπραξία; Κάτι τέλος πάντων;
-- Έχει πει ψέματα με τη σέσουλα. Οι ψεύτικες δεσμεύσεις του, οι άνευ αντικρίσματος υποσχέσεις του, και οι κατηγορίες από μέλη του δημοτικού συμβουλίου, επιβεβαιώνουν ότι ο δήμαρχος έχει πει, και λέει ψέματα.
-- Έχει προβεί σε αυθαιρεσία και εξαπάτηση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν είναι δικές μου τοποθετήσεις ή διαπιστώσεις, αλλά έγγραφες καταγγελίες του συγγενή του δικηγόρου, πρώην νομικού εκπροσώπου της Λουτράκι ΑΕ, και πρώην προέδρου του δικηγορικού συλλόγου, κου  Δ.
Κονομόδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, καταγγέλει τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη για αυθαιρεσία, για εξαπάτηση του ΔΣ λόγω απόκρυψης στοιχείων, και για ψέματα (!!!). Και όλα αυτά, χωρίς ποτέ να έχει βγει ο δήμαρχος ή κάποιος εκπρόσωπος του και να πάρει θέση, αποδεχόμενοι έτσι τις κατηγορίες.
-- Έχει εξαπατήσει τους δημότες και τους κατοίκους του δήμου. Οι ψεύτικες δεσμεύσεις και οι προγραμματικές εξαγγελίες, έμειναν αίολες και στα ωραία τα λόγια τα μεγάλα, από τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη. Η επανάληψη νομίζω κουράζει, αφού ούτως ή άλλως, ο Κ. Λογοθέτης, όχι μόνο δεν εκπλήρωσε ή υλοποίησε κάποιες από τις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις, αλλά δεν έχει να επιδείξει έστω κάποιο έργο.
-- Έχει προβεί σε ύποπτες συναλλαγές, παραβατικές πρακτικές και πράξεις πολιτικής διαπλοκής. Έχουν γίνει άπειρες αναφορές. Έχουν κατατεθεί πολλά ερωτήματα, ακόμη και στα πρακτικά του ΔΣ, τα οποία ο δήμαρχος αγνοεί επιδεικτικά. Αν ευσταθούν; Δεν γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, και ότι δεν έχουν δοθεί ποτέ απαντήσεις και στοιχεία που να καταρρίπτουν τις βαριές κατηγορίες και καταγγελίες. Ούτε για τα λεφτά που πήρε από τον προσωπικό λογαριασμό του επιχειρηματία κου Βαρδινογιάννη, χωρίς παραστατικά, χωρίς απόφαση ΔΣ για τη διάθεση των, χωρίς αποδεικτικά, χωρίς φοροτεχνική ή νομική κάλυψη όπως θα όφειλε να πράξει ένας δημόσιος λειτουργός. Ούτε για τις καταγγελίες και για τις κατηγορίες των συμφωνιών κάτω από το τραπέζι με ιδιώτες για το κολυμβητήριο. Ούτε για το γεγονός ότι έβγαζε στο δρόμο τους δημότες για τη Σουσάκι Λοτζίστικς. Ούτε για το καταγγελίες όλων των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων περί παράβασης καθήκοντος. Και οι κατάλογος συνεχίζεται μακρύς....
-- Εσχάτως ο δήμαρχος έχει προβεί στο νέο σπορ, αυτό του πατριωτισμού, και των δηλώσεων με κορώνες περί δήθεν ενδιαφέροντος για το καζίνο και τη κοινοπραξία. Αφού ο διαχειριστής αποκάλυψε ότι επί μήνες ο δήμαρχος γνώριζε το σχέδιο περί μετατροπής και είχαν γίνει ενημερώσεις και συναντήσεις, χωρίς να το διαψεύσει, και χωρίς να έχει ενημερώσει το ΔΣ (λες και είναι μαγαζάκι του...αλλά και αυτό το είδαμε που πήγε), ο δήμαρχος ήταν αυτός που ξεκίνησε τη διαδικασία στο ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ και μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο, οδηγώντας σε απόφαση για έναρξη της μετατροπής σε ΑΕ. Μάλιστα, προχώρησε και σε επιλογή συμβούλων και νομικών εκπροσώπων για αυτό το σκοπό. Και μετά; Αφού είδε τη κατακραυγή του κόσμου για τις κυβιστήσεις σε σχέση με τις δικές του εξαγγελίες, και αφού κατάλαβε ότι ούτως ή άλλως έργο δεν έχει να επιδείξει, προέβη σε νέα κυβίστηση, σηκώνοντας το λάβαρο της επανάστασης κατά της μετατροπής της κοινοπραξίας, και μετά κατά της προσφυγής της επιχείρησης στο άρθρο προστασίας πιστωτών και εξυγείανσης.
Και όλα αυτά, χωρίς προτάσεις. Χωρίς εναλλακτικές. Χωρίς να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός. Χωρίς να έχει γίνει κάποια διαπραγμάτευση και άτυπη συμφωνία με τους μετόχους ή με τους διαχειριστές. Χωρίς να έχει φτιαχθεί κάποια άμυνα και συντονισμένη αντιμετώπιση στο...πάρτυ που έχουν στήσει Λασκαράτοι, Μπόμπολας και Πρώτο Θέμα.
Η μόνη πολιτική που έχει επιδείξει ο Κ. Λογοθέτης ως δήμαρχος, είναι αυτή των κατηγοριών προς τους πρώην δημάρχους (ή αλλιώς ο φθόνος για το...συρτάρι), και αυτή των κατηγοριών προς πρώην και νυν διαχειριστές και συνεταίρους. 
Μια πρόταση όμως που θα εξασφάλιζε την παραμονή της άδειας στο Λουτράκι και στο Δήμο, και την βιωσιμότητα της επιχείρησης με σκοπό την αποφυγή απώλειας θέσεων εργασίας, και έμμεσων οφελών για το τόπο, προφανώς δεν θα περιμένουμε από την δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, ο οποίος αρκείται σε διαπιστώσεις, κορώνες, και σε αγορά χρόνου.

Τελικά, φαίνεται ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν είναι μόνο η χειρότερη της ιστορίας του τόπου, αλλά και η πλέον επικίνδυνη και αυτή που έχει οδηγήσει το Λουτράκι στην απαξίωση και στην ανυποληψία.


2 σχόλια:

  1. Και η επόμενη 5ετία του Λογοθέτη, είναι για να πλαντάξουμε όλοι μαζί στο κλάμα και για να ευχαριστηθούμε μούντζες στους προηγούμενους αλλά και ευρηματικές δικαιολογίες για το ότι δεν είδαμε με την δημοτική αρχή Λογοθέτη θεού πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ρε 2.31 γιατί κοροϊδεύεις θα ήθελες ο Θεός να σε είχε κάνει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.