Γιατί διαχώρησε τη θέση του ο Γ. Γκιώνης στη συζήτηση του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ για τη μετατροπή;

επικαιροποιημένο
Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη, άλλη μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι ΑΕ, με συζήτηση -τί άλλο;- την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμο Εταιρεία, για την οποία τόσο πολύ "κόπτονται" ορισμένοι, συμπεριλαμβανομένων του δημάρχου της μειοψηφίας Κ. Λογοθέτη,
Σ.Σ. Ενός δημάρχου που παρεμπιπτόντως, είχε δεσμευτεί ότι δεν θα τολμήσει κανείς να το συζητήσει το θέμα, κάνοντας το κορωνίδα των προεκλογικών δεσμεύσεων - ψεμάτων του (ένα από τα πολλά)
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης. έφτασε σε σημείο να αποχωρήσει από στη συζήτηση φανερά εκνευρισμένος, διαχωρίζοντας τη θέση του. Τι είχε συμβεί; 
Ο Γιώργος Γκιώνης ευθύς εξ’ αρχής τάχθηκε κατά της ανάθεσης της υπόθεσης στο δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω - καθηγητή Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Μιχαήλ - Θεόδωρο Μαρίνο και τους συνεργάτες του, δεδομένου ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε ανατεθεί και ξεκινήσει τη διαδικασία ξεπουλήματος του κοινοπρακτικού επί των ημερών του πρώην δημάρχου Παύλου Παύλου.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από δημοσιεύματα, ο εν λόγω καθηγητής και τότε και τώρα, είχε υποδειχθεί από τον νυν προεδρεύοντα και διευθύνοντα σύμβουλο της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, ενώ το όνομά του για την ανάθεση της υπόθεσης κυκλοφόρησε ακριβώς την επομένη του «ναι στο ξεπούλημα» του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Αυτός που αντέδρασε στην αποχώρηση του Γιώργου Γκιώνη ήταν ο Παύλος Παύλου ρωτώντας τι πρόβλημα έχει με τον Μιχαήλ - Θεόδωρο Μαρίνο, ο Γιώργος Γκιώνης του απάντησε, αλλά δεν ακούσθηκε ευκρινώς. 
Ο πρώην δήμαρχος Γ. Γκιώνης, τελικά παρέμεινε στη συζήτηση, διαφωνώντας όμως για το θέμα. 
Ο νυν δήμαρχος, παρέμεινε ψύχραιμος, αφού προφανώς έχει στόχο και πρέπει να παραμείνει προσκολλημένος σε αυτόν.

3 σχόλια:

  1. δεν εφυγε ,ειπε οτι δεν θελει τον μαρινο ,χωρις να πει γιατι εαν και τον ρωτουσαν συνεχως εαν υπαρχει προβλημα με τον μαρινο.εχω την εντυπωση οτι σας βαζουν να γραφεται ανακριβειες και καλυπτονται πισω απο εσας.τουλαχιστον σε τετοια μεγαλα θεματα τσεκαρεται απο παντου τις πληροφοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφώνησε. Αποχώρησε προσωρινά από τη συζήτηση, αλλά επανήλθε στη συνεδρίαση. Η θέση του ήταν κάθετα αντίθετη, οπότε δεν υπάρχει ανακρίβεια, εκτός της αρχικής θέσης της αποχώρησης, που απλά ήταν διαχωρισμός και αντίθεση, αλλά όχι αποχώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε δεν αποχωρησε,αλλο αποχωρω αλλο διαφωνω.τελος παντων ας σας πει γιατι δεν θελει τον μαρινο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.