Βλέποντας τον χθεσινό αγώνα Ελλάδας-Ισπανίας..."τι είσαι; Ισπανός;"

Χθες μαζευτήκαμε με φίλους σε μια καφετέρια (βοηθούσε και ο καιρός λόγω ζέστης) για να δούμε τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Ισπανίας.
Το άγχος, η αγωνία και η ένταση, ήταν προφανή, αφού ο αγώνας και οι προσπάθειες των δυο ομάδων ήταν αρωγοί σε αυτό.
Μεταξύ των θαμώνων, ήταν και κάποιος που κάθε φορά που έβαζε καλάθι η Ισπανία...πανηγύριζε, και μάλιστα σε άπταιστα Ελληνικά. Όταν έβαζε καλάθι η εθνική μας και πλησίαζε, λούφαζε μασώντας κάποια.....γαλλικά, το ίδιο και οι...κατάρες προς τους διαιτητές με την γνωστή ρήση "πουλημένοι" και κοράκια του Βασιλακόπουλου όταν σφύριζαν υπερ της Ελλάδας.
Κάποια στιγμή δεν άντεξα και σηκώθηκα να ζητήσω το λόγο λέγοντας "ρε μεγάλε έλεος πια μας
έχεις πρήξει με την Ισπανία σου....δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς....στο κάτω κάτω μήπως είσαι Ισπανός;", για να μου απαντήσει....."όχι ΔΗΜΑΡ"....!!!!

Καλημέρα "δικέ" μας βουλευτή. Να χαίρεσαι την κα Ρεπούση σου και τη...νεκρή σου γλώσσα (και την Ισπανία). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.