Πρόεδρος ΕΡΓΟΣΕ. Στην επόμενη προγραμματική περίοδο θα ενταχθεί το έργο Ισθμός-Λουτράκι

Σ.Σ. Η μπάλα στη κερκίδα και άγιος ο Θεός σε μια πόλη που περιμένει άδικα από τους ταγούς της...
Την δέσμευση του πως η γραμμή του προαστιακού σιδηρόδρομου που συνδέει τον Ισθμό με το Λουτράκι θα ενταχθεί στην επόμενη -5η Προγραμματική Περίoδο- (φέξε Μάη μου να φας τριφύλλι) υπογραμμίζει σε επίσημο έγγραφο της ΕΡΓΟΣΕ ο Πρόεδρος της, κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος. 
Πιο συγκεκριμένα, σε απάντηση του Προέδρου της ΕΡΓΟΣΕ στην αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο έργο κανονικοποίησης και ηλεκτροκίνησης της γραμμής Ισθμός- Λουτράκι, ώστε να ενταχθεί στο πλέγμα του προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής, το εν λόγω έργο έχει συμπεριληφθεί στις προτάσεις του ομίλου ΟΣΕ ΑΕ για χρηματοδότηση στο πλαίσιο της 5ης Προγραμματικής Περιόδου.»  
Βέβαια ο πρόεδρος δεν ξεκαθάρισε 2 σπουδαία και φλέγοντα θέματα που αποτελούν και το ζουμί της υπόθεσης:
 
-- Τι εννοεί διασύνδεση Ισθμός-Λουτράκι; Ο σταθμός του Ισθμού που θα είναι; Θα ικανοποιηθούν δηλαδή πρώτα τα αιτήματα των ιδιωτών υπό την ανοχή του δημάρχου και των υπολοίπων αυτοδιοικητικών, και μετά θα γίνει διασύνδεση με Λουτράκι; 
-- Θα υπάρχει ΕΡΓΟΣΕ όταν θα έρθει η 5η προγραμματική περίοδος; Γιατί δεν το εντάσσουν από τώρα ως υπό κατασκευή έργο για να δεσμευτούν οι "επενδυτές" που θα έρθουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.