Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης. Καθημερινό αφιέρωμα στα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα", μέρος 3ο

Πολιτισμός:
-- Μετατροπή των κτηρίων του πρώην εργοστασίου Θρουβάλα σε πολιτιστικό πολυχώρο για τη στέγαση των εκδηλώσεων πολιτισμού, με σκοπό την ανάδειξή του σε περιφερειακό πολιτιστικό χώρο Ακόμα  δεν  έχουμε  δει ούτε  καν  προσχέδια. Ούτε  καν  τον  φάκελο  για  να  ενταχθεί  κάποια  στιγμή  στα  υπό  ανάπτυξη (!!!)  έργα.

-- Δημιουργία ανοικτού θεάτρου 2.000 θέσεων στο Λουτράκι. Δήμαρχε, εδώ δεν έχεις κάνει τίποτα για το μικρό θέατρο του Πάρκου και για το ίδιο το πάρκο το  οποίο έχει ρημάξει ενώ  ο Θανάσης περιμένει τους εθελοντές να το καθαρίσουν. Ωραία μεγάλα λόγια....καθρεπτάκια και μπιχλιμπίδια
-- Ενίσχυση όλων των τμημάτων του ενιαίου Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Έχει διαλυθεί η παιδική σκηνή. Παραλίγο να διαλυθεί η μουσική σχολή. Η ενίσχυση είναι στα χαρτιά αφού από 1.3 εκατ. ενίσχυση για τον Προμηθέα έχουμε κατέβει στις 250.000 για το
2013, ενώ το 2014 φαντάζει ως η χρονιά διάλυσης του πολιτισμού στον Δήμο. Φιλαρμονική υπό διάλυση. Πολιτισμός και εκδηλώσεις σε Αγ. Θεοδώρους, Ίσθμια, Πίσια, Περαχώρα....άγνωστες λέξεις. Πενία πολιτισμού στο έπακρον. Ένα τίποτα συνώνυμο της δημοτικής αρχής. 
-- Αξιοποίηση του χώρου και του κτηρίου του παλιού σταθμού ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους για τη δημιουργία πάρκων  και  πνευματικού  κέντρου.    Ας  γίνουν  τα  βασικά   πρώτα  και....έχει ο Θεός. 
-- Ετήσιο φεστιβάλ Τέχνης και Λόγου για νέους από 15 έως 25 ετών στους Αγίους Θεοδώρους. Σιγά μην πετάξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.