Ο ΓΑΠ μετά το ΠΑΣΟΚ, διέλυσε και την Σοσιαλιστική Διεθνή!


Δύο… “επιτυχίες” σε τρία μόλις χρόνια! Μετά την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο Γιώργος Παπανδρέου διαλύει επί προεδρίας του και την Σοσιαλιστική Διεθνή!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, το γερμανικό σοσιαλιστικό κόμμα (το SPD) προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενώ τον ίδιο δρόμο προβλέπεται να ακολουθήσουν και 50 ακόμα σοσιαλιστικοί σχηματισμοί, ανάμεσά τους αυτοί της Γαλλίας και της Ιταλίας.
Τα κόμματα που αποχωρούν σκοπεύουν να ιδρύσουν- σύμφωνα με πληροφορίες- μία νέα “λέσχη” που θα θεωρείται προοδευτικότερη σε σχέση με την Σοσιαλιστική Διεθνή.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής αποδυναμώνεται δραματικά και ο Γιώργος
Παπανδρέου θα έχει πλέον την Προεδρία μίας ομάδας που θα μοιάζει μάλλον με… “πουκάμισο αδειανό“.
Οι κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ- για την ακρίβεια από το στρατόπεδο των Βενιζελικών- σχολιάζουν την εξέλιξη αυτή με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο… Όπως χαρακτηριστικά λένε… “ο Παπανδρέου κατάφερε (!) να ισσοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι και την Σοσιαλιστική Διεθνή“.
Σύμπτωση, ατυχία ή μήπως ανικανότητα αναλογίζεται κανείς…(κυρία...κυρία...να πώ;)


newsbomb.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε η παράθεση απόψεων που δεν σου κάνουν είναι φασισμός. Να σου πω εγώ τι είναι φασισμός (για να ξεμπερδεύουμε με αυτά τα "σχόλια" μια και καλή;).
      Φασισμός είναι να εκτρέφεις στρατιές δημοσιογράφων που παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα...που προβοκάρουν το "λεφτά υπάρχουν" και το "δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ" και μετά κάνουν τον Γκαίμπελς να φαντάζει ως ένας απλός story teller.
      Φασισμός είναι να δημιουργείς στρατιές κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και να συντηρείς δεκάδες ΜΚΟ με εκατομμύρια "επιδοτήσεις" για να μπορούν να προβοκάρουν έμμεσα με το "έργο τους"
      Φασισμός είναι να έχεις βοηθήσει 5-7 τραπεζίτες να παίρνουν λεφτά εις βάρος του κόσμου, για να σου δίνουν 250 εκατ. για 2,5 χρόνια δανεικά και αγύριστα. Είναι τα ίδια 250 εκατ. που έλλειπαν και έκοψε τις συντάξεις.
      Φασισμός είναι να δημιουργείς τη πράσινη ενέργεια με βασικούς παίκτες τους συγγενείς.
      Φασισμός είναι να πηγαίνεις στο Παρίσι και να σε βάζουν στη γωνία και όντας άβουλος και πολιτικός νάνος να συμφωνείς στο ξεπούλημα της πατρίδας σου.
      Φασισμός είναι να εξυμνείς τις πρακτικές της Τρόϊκας και της Γερμανίας όταν ξεπουλάς τη πατρίδα σου υποδουλώντας τα νιάτα και ευτελίζοντας τα γηρατειά, αλλά όταν σου κάνουν τα ίδια στη Σοσιαλιστική Διεθνή, να βρίζεις τους Γερμανούς για τα ύπουλα τους σχέδια.
      Φασισμός είναι να μην έχεις πάει 100 δικαστήρια όπως θα είχε πάει ο απλός πολίτης.

      Και άνθρωπε μου για να κλείνω....φασισμός είναι κάθε φορά που γράφουμε είτε εδώ ή στο Ολυμπία κάτι για τον ΓΑΠ να έχεις έτοιμα 7-8 σχόλια ίδια σε ύφος και στυλ, χωρίς ποτέ να έχεις αναρωτηθεί αν έστω λίγο....έστω κάπου, υπήρχε φταίξιμο από τον Geoffrey George Mineiko Tsant Papandreou.

      Διαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.