Γ. ΛΑΡΣΙΝΟΣ: Τα πήρε όλα ο Πέτρος Τατούλης χθές

Ο Γιάννης Λαρσινός είναι ένας απο τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους επιχειρηματίες στην Πελοπόννησο.
Ο Ομιλος Λαρσινού προσεγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ τζίρο τον χρόνο και έχει επεκταθεί σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.
Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι βαθειά πολιτικοποιημένος αλλά σπάνια παίρνει θέση σε πολιτικά θέματα.
Τον συναντήσαμε το πρωί και είχαμε μαζί του μία αποκαλυπτική κουβέντα που αφορούσε τα περιφερειακά πράγματα και τις εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό περιφερειακό συμβούλιο.
"Πρέπει να ομολογήσουμε ότι χθές το βράδυ ο Πέτρος Τατούλης απέδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι είναι ο απόλυτος επικυρίαρχος στην Πελοπόννησο. Οι 35 ψήφοι που πήρε είναι ουσιαστικά και τυπικά η απόλυτη ψήφος εμπιστοσύνης απο το περιφερειακό συμβούλιο.
Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς οτι ελάχιστες μέρες πριν είχε ουσιαστικά αποπέμψει τον αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία η χθεσινή του επικράτηση παίρνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση. Και τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, άσχετα απο το πρόσωπο του κ.Μπουλούκου κυριολεκτικά υποκλίθηκαν στον ικανότατο πολιτικό Πέτρο Τατούλη. Οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και να του το αποδώσουμε."

Πολιτικά έχει απόλυτο δίκιο ο κ.Λαρσινός αφού ακόμα και οι φίλοι του Χρήστου Μαλαπάνη πειθάρχησαν.Οσο δε αφορά την ΔΙΑΛΥΣΗ κυριολεκτικά η οποία επήλθε στον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου αυτή δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στην αυτοδιοικητική ιστορία. Οι πάντες είχαν ο καθένας μόνος του μιλήσει με τον κ. Τατούλη και είχαν δώσει τα χέρια. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως του κ.Σωτηρόπουλου...



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.