Διάσημοι που πλήρωσαν αδρά για να «κλείσουν» στόματα

Μιλάμε για υπέρογκα ποσά

Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι τους πλήρωσαν αδρά για να εξαγοράσουν τη σιωπή άλλων.

Ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά ονόματα είναι αυτό του Michael Jackson, ο οποίος δεν έγραψε ιστορία μόνο με τα τραγούδια του αλλά και με τα σκάνδαλα που τον ήθελα να κακοποιεί ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι
πλήρωσε δύο εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή του αγοριού που τον κατηγόρησε ότι τον κακοποιούσε. Παρόλα αυτά ο διάσημος τραγουδιστής μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του δήλωνε αθώος.


Έναντι πολλών εκατομμυρίων κέρδισε την ησυχία του και ο Cristiano Ronaldo. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την κηδεμονία του παιδιού που απέκτησε από μια εφήμερη σχέση προσφέροντας στη τότε βρετανίδα φοιτήτρια το απίστευτο ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων.


Δύο εκατομμύρια δολάρια προσέφεραν η Celine Dion και ο σύντροφός της Rene Angelil για να εξαγοράσουν τη σιωπή μιας ανώνυμης γυναίκας που κατηγορούσε το σύντροφο της διάσημης τραγουδίστριας για βιασμό.


Χρήματα έχει πληρώσει και η πασίγνωστη παρουσιάστρια Oprah Winfrey η οποία έδωσε 50.000 δολάρια στον Tim Watts για να τον αποτρέψει να αποκαλύψει τη σχέση τους.


Και ο Kanye West έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια στην πρώην αγαπημένη του Amber Rose, για να την εμποδίσει να βγάλει τα άπλυτα της σχέσης τους στη φόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.