Μετά την μήνυση κατατίθεται και η αγωγή του Περιφερειάρχη εναντίον του Σ. Νικολάου

Η διαμάχη που ξεκίνησε από την -ομολογουμένως- άτυχη και άκομψη επιστολή του αντιδήμαρχου Σ. Νικολάου κατά του περιφερειάρχη Π. Τατούλη, συνεχίζεται.
Μετά την μήνυση που κατέθεσε ο Π. Τατούλης κατά του Σ. Νικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες προχωρά και στην κατάθεση αγωγής προς τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο περιφερειάρχης ζητά ως αποζημίωση.......
450.000 ευρώ, ένα ποσό που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι το ελάχιστο σε σχέση με αυτά που διακυδεύεται η υπόληψη του η οποία θίγεται από τους χαρακτηρισμούς του αντιδημάρχου.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στις σχέσεις περιφέρειας - δήμου και ότι τα αναπτυξιακά και άλλα σχέδια της δημοτικής αρχής θα συνεχίσουν την ομαλή ροή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.