Η νεολαία και οι επώνυμοι μίλησαν. Στηρίζουμε Κώστα Λογοθέτη για δήμαρχο.

Σ.Σ. Διαβάστε. Τι είπε και τι ξέχασε να πει ο δήμαρχος. Ποιά νέα "αλήθεια" ξεστόμισε. Ποιος είναι ο "καρκίνος" της πολιτικής, και πότε μπορούμε να ελπίζουμε...
Η νεολαία και οι επώνυμοι έδωσαν το βροντερό παρόν χθες στην προεκλογική ομιλία του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη (δείτε και τις φωτογραφίες προς επιβεβαίωση), ο οποίος ευχαριστημένος από τα τόσα που πρόσφερε για το τόπο, και σίγουρος ότι υπάρχουν ακόμη θύματα για να πιστεύουν τα τόσα ψέματα που είχε πει το 2010, και όλα αυτά που είπε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ζητάει και πάλι τη ψήφο των δημοτών.
Ο δήμαρχος απολογήθηκε για τα λάθη του (δηλαδή για το σύνολο του έργου του;) το οποίο τελικά έγινε επειδή το 80% των συμβούλων του ήταν νέοι. Πόσο αλήθεια μαζεύεις τελικά κάπου που μιλάει ο Κώστας Λογοθέτης....
Η αλήθεια είναι ότι ο Μίτε, ο Νικολάου, ο Σπανός, ο Δοσσαράς, οι Ψυχογιοί, ο Τσάνας, ο Κοντός, ο Μίχας, ο Σκλίας, η Στάμου, ο Κανάκης, ο Φόρτης, ο Λόης, ο Τσούγκος, ο Φουντούκης
και τα άλλα παιδιά, μπορεί να είχαν +15ετή παρουσία στα δημοτικά, αλλά αισθάνονται ακόμη νέοι.
Επίσης, η άλλη αλήθεια είναι ότι οι ανωτέρω, μαζί με τον Δήμαρχο, τον Κακαβά, τον Λουκά, τον Μπάκο, τον Μαρίνη, τον Δόσχορη, τον Γλυκοφρύδη, τον Θώδη, τον Κυριαζή, την Μιχαλού και τους υπόλοιπους έχουν ξεπεράσει τα 50, αλλά και αυτοί καταμετρούνται ως νέοι (τουλάχιστον στην αλήθεια του Κ. Λογοθέτη).
Βέβαια ξέχασε να πει ότι είχε έμπειρους ανθρώπους στην πολιτική (είτε στο ΠΑΣΟΚ που και ο ίδιος υπηρέτησε / υπηρετεί, ή στη τοπική αυτοδιοίκηση), ότι είχε έμπειρους ανθρώπους στην διοίκηση (επιχειρηματική, δημοτική, δημόσια, σώματα ασφαλείας κλπ), ότι είχε έμπειρους τεχνοκράτες, στελέχη και επιχειρηματίες, και ότι είχε ότι χρειαζόταν για να παράξει έργο, αλλά ο ίδιος επέλεξε να τους διώξει, να τους απομακρύνει, να τους αποφύγει και να ζητάει από τους συνεταίρους και από τα μέλη των φορέων να τους κρατήσουν μακρυά, με αποτέλεσμα να παράξει ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ γεμάτο με αίολες υποσχέσεις, ψέματα και συνεχή πολιτική διαπλοκή. 

Τελικά ο "καρκίνος" της πολιτικής των νοσταλγών των καταστάσεων τύπου ΠΑΣΟΚ, των ανημέρωτων ή ενημερωμένων από τη κάθε Τρέμη, και αυτών που έζησαν ή έμαθαν να ζουν τα περισσότερα από τα +60 χρόνια της ζωής τους με οδηγό το ρουσφέτι, θα πάρει ακόμη λίγα χρόνια για να φτάσει στο τελευταίο στάδιο και να εκπνεύσει. 
Δυστυχώς έως τότε, θα έχουν υποδουλώσει και υποβαθμίσει τη χώρα και τη τοπική κοινωνία από την επιμονή του στη πολιτική σήψη και την εμμονή τους στην διαπλοκή και στον κρατικοδίαιτο τρόπο διαβίωσης, αλλά αν μη τι άλλο μετά θα υπάρχει ελπίδα για τον ευλογημένο αυτό τόπο. 
Και θα υπάρχει ελπίδα γιατί μετά οι μόνοι που θα έχουν μείνει θα είναι οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, με την ενημέρωση από το διαδίκτυο, και με την προσπάθεια για επιβίωση και για ανάπτυξη. 
Τότε, όταν θα βλέπεις απολογισμούς και προεκλογικές θεατρικές σκηνές να πλαισιώνονται κατά βάση από την ουσιαστική βάση της πολιτείας, δηλαδή από άτομα 18-35 ετών, μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα για αυτό το τόπο.
Και θα υπάρχει ελπίδα, γιατί τότε θα υπάρχει μόνο ο δρόμος της στρατηγικής, της ανάπτυξης και της συνεννόησης, επειδή οι προηγούμενοι θα έχουν καταφέρει να καταστρέψουν οτιδήποτε αναπτυξιακό, παραγωγικό, επιχειρησιακό και δημιουργικό, επειδή απλά ποτέ κάποιος από αυτούς δεν είχε ως γνώμονα το γενικό καλό αλλά τη πάρτη του και την ιδιωτική του ατζέντα.
Άλλωστε τα τόσα ψέματα και η τόση διαπλοκή των τελευταίων ετών είναι μια μεγάλη επαλήθευση. 

Έως τότε....παραμυθιαστείτε από τον κάθε Μυνχάουζεν και παρακαλάτε ο κάθε επιχειρηματίας να κάνει....δωρεές για να πληρωθείτε.
Το αξίζετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.