Tο L1 θυμάται τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" του Κ. Λογοθέτη. Ενότητες: Αναβάθμιση Δήμου.

Υπάρχουν άνθρωποι που βασίζονται στη λήθη των άλλων ανθρώπων για να πετύχουν το σκοπό τους, μεταξύ των οποίων θα βρεις πολλούς πολιτικούς.
Βέβαια άλλο κάποια αθώα ψεματάκια ή κάποιες υπερβολές στο προεκλογικό πρόγραμμα, και άλλο να μην έχεις υλοποιήσει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που έχει τάξει, που έχεις δεσμευτεί και που ήταν ουσιώδη θέματα στις προγραμματικές δηλώσεις. Έχουμε ήδη δει το ΤΙΠΟΤΑ σε θέματα Συγκοινωνίας, Τουρισμού, Ανάπτυξης, Λουτράκι ΑΕ και Πολιτισμός. Ας συνεχίσουμε.
--- ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟY. Τι είχε τάξει;
Δήμος σύγχρονος, Δήμος αποκεντρωμένος, Δήμος κοντά στον πολίτη, Δήμος αναπτυξιακός που προσελκύει επενδύσεις, τονώνει την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
-- Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις Υπηρεσίες του Δήμου.ΤΙΠΟΤΑ
ουσιαστικό.
-- Μελέτη για ευρεία χρήση φωτοβολταϊκών σε δημόσια κτήρια για την εξοικονόμηση ενέργειας. Ας όψονται τα κληροδοτήματα και οι ενέργειες των προηγούμενων.
-- Ίδρυση γραφείου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη συμμετοχή του Δήμου στο εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, σε Ευρωπαϊκά και πιλοτικά προγράμματα, για την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος «Θησέας», για την πλήρη αξιοποίηση του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. ΤΙΠΟΤΑ ουσίας
-- Δημιουργία παραρτήματος στις Βρυξέλλες. ΤΙΠΟΤΑ ουσίας.
-- Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα,καθώς και υποστήριξης των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. ΤΙΠΟΤΑ ουσίας.
-- Δημοτική καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και γνωριμία των αγορών όλων των διοικητικών μονάδων. ΤΙΠΟΤΑ
-- Ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Σχίνο. ΤΙΠΟΤΑ ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.