Άγνωστη γυναίκα παρέλασε μαζί με τους αθλητές (βίντεο)!

Έπειτα από τις διαμαρτυρίες της Ινδίας, οι διοργανωτές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα της!
Φόρεσε τη φορμίτσα της, κατέβηκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου και παρέλασε κανονικά με την Ολυμπιακή Αποστολή της Ινδίας, χαιρετώντας, μάλιστα, το φίλαθλο κοινό.
Το γεγονός πιθανώς θα περνούσε απαρατήρητο -υποθέτοντας ότι πρόκειται για μέλος της διοργανώτριας αρχής-, αν δεν προκαλούσε την

περιέργεια των υπευθύνων της Ολυμπιακής Αποστολής της Ινδίας.
Βλέπετε, η γυναίκα-μυστήριο δεν ήταν ενδεδυμένη όπως τα μέλη της διοργανώτριας αρχής.
Μόλις λοιπόν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άγνωστη γυναίκα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της

Ολυμπιακής Αποστολής της Ινδίας εξέφρασαν την έντονη ενόχληση τους προς τους διοργανωτές, χαρακτηρίζοντας "ντροπή" το γεγονός.
Όπως αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση η βρετανική εφημερίδα Guardian, "η παρουσία μιας άγνωστης γυναίκας να παρελαύνει μαζί με τον σημαιοφόρο Sushil Kumar, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου", έχει προβληματίσει τη διοργανώτρια αρχή, η οποία έχει επιδοθεί στην εξακρίβωση της ταυτότητας της.

Στο βίντεο, που ακολουθεί, ξεχωρίζει η άγνωστη γυναίκα, η οποία φοράει τυρκουάζ παντελόνι και κόκκινη μπλούζα.

Παρατηρείστε επίσης στην κερκίδα των επισήμων, το πλάνο με τον υπεύθυνο ασφαλείας της Ολυμπιακής Αποστολής της Ινδίας, ο οποίος σηκώνεται όρθιος, καθώς τον έχουν ζώσει τα φίδια..



pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.