DVDStyler v1.8.4.3-Δημιουργήστε DVD επαγγελματικής εμφάνισης!

Το DVDStyler είναι ένα δωρεάν εργαλείο εγγραφής, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε DVD επαγγελματικής εμφάνισης. Εκτός από την εγγραφή αρχείων βίντεο, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν από οποιοδήποτε DVD player, μπορείτε να σχεδιάσετε ξεχωριστά μενού για το κάθε DVD ή να επιλέξετε από από τα ήδη υπάρχοντα του προγράμματος. Υποστηρίζει πολλές μορφές (όχι μόνο δημοφιλών) αρχείων, όπως ASF, AVI, DV, FLV, M2P, MKV, MOV, MP4,
MPG, OGG, VOB, WMV κ.α. Μπορείτε να προσθέσετε
μόνο αρχεία ήχου ή εικόνας, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας DVD slideshow. Το μενού είναι αρκετά φιλικό και υποστηρίζει το drag and drop. Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι όμως του DVDStyler, είναι η δημιουργία του μενού του DVD. Μπορείτε να ορίσετε μια δική σας εικόνα ως φόντο, να προσθέσετε κουμπιά, να αλλάξετε το μέγεθός τους, να τα περιστρέψετε και να τα μετακινήσετε σε οποιοδήποτε σημείο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Επιλέξτε ένα link, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα.

1 σχόλιο:

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.