Worldvision Debate ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς - by To Skouliki Tom

Αναβρασμό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο χθεσινό Eurovision Debate μεταξύ των υποψήφιων για την προεδρία της Κομισιόν. 
H εμφάνιση του κ. Τσίπρα ήταν, κατά γενική ομολογία, αξιολογότατη κι αξιοπρεπέστατη, ενώ είχε και τις περισσότερες αναφορές στο twitter. Σχεδόν όλες, θετικές.
Βέβαια, το Euro Debate είναι έτσι δομημένο - μικρός χρόνος απαντήσεων κι ανυπαρξία απευθείας διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων -, ώστε δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικός νικητής και ηττημένος, οπότε ο μοναδικός μεγάλος χαμένος από το χθεσινό debate είναι ο
Αντώνης Σαμαράς.
Στην προσπάθειά του να ανατρέψει τις άσχημες εντυπώσεις από τη χθεσινή του ήττα, ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να οργανώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα Worldvision Debate μεταξύ των μεγαλύτερων ηγετών του πλανήτη.
Η Ομάδα Αλήθειας του Μεγάρου Μαξίμου έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις στον Μπάρακ Ομπάμα, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Λι Κετσιάνγκ να συμμετάσχουν με τον Αντώνη Σαμαρά σε debate που θα λάβει χώρα στα στούντιο του Mega.
Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η θεωρία των δύο άκρων, το ελληνικό success story, το πρωτογενές πλεόνασμα, η Μarfin και τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα, ενώ οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται από τον Μάκη Βορίδη, την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τον Θεό.
Οι ξένοι ηγέτες θα έχουν στη διάθεσή τους 5 δευτερόλεπτα για να αναπτύξουν τις απαντήσεις τους, ενώ ο Έλληνας Πρωθυπουργός 1 ώρα με τη βοήθεια του κοινού, τη βοήθεια 50-50 και τη δυνατότητα τηλεφωνικής παρέμβασης τυχαίων πολιτών που θα τον αποθεώνουν και θα τον κερνάνε ξυλάκια παγωτό.
Σύμφωνα με τους όρους του debate, οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικαίωμα να απαντάνε μόνο στα ελληνικά, εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά που θα μιλάει στα κινέζικα χωρίς μετάφραση για να μην καταλαβαίνει κανείς Έλληνας πολίτης τί λέει, αφού δε λέει ποτέ τίποτα. Κοινώς, θα κάνει τον Κινέζο.
Ακόμα κι υπό αυτές τις συνθήκες, οι ξένοι ηγέτες αναμένεται να κάνουν σκόνη τον Αντώνη Σαμαρά, οπότε θα διοργανωθεί και δεύτερο debate μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και της Κοντσίτα, στο οποίο θα συζητηθεί η νέα σεζόν του Game of Thrones, πόσο κρίμα ήταν που σκότωσαν τον Τζόφρυ οι αριστεροί και το πρόβλημα της αναρχίας στη Μίριν.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Μόνο εγώ κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό από την τσιριχτή φωνή της τύπισσας που μετάφραζε στα ελληνικά ή το πάθατε κι εσείς;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.