ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΑΨΑΝ

Δελτίο Τύπου Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων Λουτρακίου για την έλευση του Προαστιακού
Συμπολίτες και συμπολίτισσες. Προστατέψτε τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και νυν υποψήφιος Πέτρος Τατούλης, ο κορίνθιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Λάκης Παπαφωτίου, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες , η περιφερειακή σύμβουλος και νυν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό του Γιώργου Δέδε Μαριλένα Σούκουλη, εκτροχίασαν την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην
πόλη του Λουτρακίου.
Επί 34 μήνες υποπίπτοντας σε αντιφάσεις, φληναφήματα, αναίσχυντα ψεύδη, εμπαίζουν τη
νοημοσύνη και εξαπατούν απροκάλυπτα τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων.
Επιπρόσθετα, ανερυθρίαστα προσπαθούν να σφετεριστούν τις επίπονες προσπάθειες της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι και συχνά πυκνά τις παρουσιάζουν ως δικές τους, με σκοπό να υφαρπάξουν τη ψήφο του εκλογικού σώματος, ενώ έχουν προκαλέσει:
● Ανυπολόγιστη ζημία στην πόλη του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι τη στερούν από 1.825.000 επισκέπτες ετησίως, σύμφωνα με τη μελέτη σκοπιμότητας του ΟΣΕ!
● Τινάζουν στον αέρα το νέο σχέδιο πόλης στο Λιβαδάκι, δεδομένου ότι καθίσταται αδύνατη η ομαλή επέκτασή του λόγω υψομετρίας της παρούσας γραμμής, σε σχέση με τις διασταυρούμενες οδούς, ενώ το γεγονός αυτό είναι καταστροφικό και για τις παρακείμενες ιδιοκτησίες. ● Στο περιφερειακό συμβούλιο της 20/5/2013 οι δήθεν δημοκράτες προαναφερόμενοι σύμβουλοι με προεξάρχοντα τον Πέτρο Τατούλη καταψήφισαν τις τρεις ειλημμένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, προκειμένου να αλλάξουν το ορθό σχεδιασμό του έργου, για να μην φτάσει ποτέ ο προαστιακός στο Λουτράκι, αλλά στο σημείο που τους έχουν επιβάλλει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος στην περιοχή του Ισθμού.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες. Προστατέψτε τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.  
Δημήτρης Καραπατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.