Πρόκληση! Νεα σύλληψη μικροομολογιούχου. Να ποινικοποιηθεί επίσημα απο τους νεομπολσεβικους του μνημονίου, η τίμια επένδυση στην Ελλάδα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου καταδικάζει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τις κυβερνητικές πρακτικές και μεθοδεύσεις απέναντι σε 15.000 οικογένειες ομολογιούχων.

Στο πλαίσιο της «φίμωσης» της φωνής των ομολογιούχων, στις 7 Μαϊου το απόγευμα και ενώ αντιπροσωπεία του συλλόγου των ομολογιούχων πήγε στο μέγαρο μουσικής για καθιστική διαμαρτυρία, ενόψει της ομιλίας του
Πρωθυπουργού και μετά την αυτοκτονία του 17ου ομολογιούχου, έλαβε χώρα το παρακάτω γεγονός.
Συλλάβανε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Μαρινόπουλο και άλλους 4 ομολογιούχους, χωρίς καμιά κατηγορία και τους οδηγήσανε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Παράλληλα κατασχέθηκε το πανό που είχαν οι ομολογιούχοι μαζί τους.
Δύο μέρες μόλις μετά την πανηγυρική αθώωση του κου Άγα Σταμάτη, που μηνύθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου για «διατάραξη ειρήνης πολιτών και σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης», άλλο ένα κρούσμα σε βάρος των ομολογιούχων έρχεται να ξαναταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της πατρίδας μας.
Αναρωτιόμαστε όταν μιλάνε για αναθεώρηση του Συντάγματος δεν πρέπει να μας πούνε πιο μπροστά τι πολίτευμα έχουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.