και ο "δικός μας" Γ. Πανούσης το χαβά του..."Ο Κουβέλης να είναι ο επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας"

Μετά τον τεράστιο αγώνα, και αφού έδωσαν σκληρή μάχη στήθος με στήθος με τεράστια μεγέθη της πολιτικής σκηνής όπως το "κόμμα Ελλήνων κυνηγών", την "ένωση για την πατρίδα", τις "γέφυρες" και το...."παναθηναϊκό κίνημα", παίρνοντας 1,20%, οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ θεωρούν ακόμη εαυτούς μέλη της πολιτικής σκηνής.
Παράδειγμα; Ο κ. Πανούσης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, σημείωσε, ακόμη, ότι ο Φώτης Κουβέλης θα μπορούσε να είναι ο
επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας (!!!!) (και γιατί να μην είναι ο Καρατζαφέρης που πήρε και 1.5% παραπάνω;).
«Θεωρώ είναι σοβαρός, συνετός και συνεπής άνθρωπος εδώ και 30 χρόνια. Δεν πετάει κουβέντες για να πει μετά κάντε ένα κείμενο και ζητήστε να γυρίσω πίσω. Μπορεί να έκλεισε έναν κύκλο για να ανοίξει έναν άλλο. Θα τον στηρίξω σε οποιοδήποτε αξίωμα, απλώς αυτή τη στιγμή θα θέσει την ίδια τη δημοφιλία του σε αμφισβήτηση αν γίνουν κόλπα. Και κανείς δεν θέλει κόλπα, ούτε ο ίδιος» είπε με νόημα ο κ. Πανούσης.
Ξέχασε βέβαια να θυμίσει ο "δικός μας" Γ. Πανούσης, ότι ο λαός τον απαξίωσε τον "σοβαρό και συνετό κο Κουβέλη" για το ρόλο του ως δεκανίκι των μνημονίων και του αγγλικού δικαίου στο ξεπούλημα της χώρας.
Δεν βαριέσαι, το ξέχασε αυτός, το θυμήθηκαν οι πολίτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.