Για 3 χρόνια τα λέγαμε. Ιδού ποιος είναι ο Κ. Λογοθέτης

....τελευταίες θεατρικές παραστάσεις. Και αφού παραιτήθηκε αυθαίρετα και φυγόπονα, έδωσε άλλη μια έως αργά το βράδυ παίζοντας το ρόλο του προέδρου της εταιρείας από την οποία παραιτήθηκε νωρίτερα!!! (από σχόλιο αναγνώστη)
Επί 3 χρόνια σας λέγαμε καθημερινά για το "καλό παιδί", δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη. Δεν πέρασαν 4 ημέρες από τις εκλογές, και ιδού η επιβεβαίωση.
Τι και αν έχει άλλους 3 μήνες δημαρχίας. Τι και αν η Λουτράκι Α.Ε έχει πάει άκλαυτη και οι εργαζόμενοι περιμένουν ακόμη τα χρήματά τους. Τι και αν το Καζίνο καίγεται από το γεγονός
της παύσης λειτουργίας και τις απεργίες. Τι και αν εκκρεμούν δίκες για κατασχέσεις.
Ο δήμαρχος και πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε., κατά παράβαση της όποιας λογικής πρακτικής (όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει επί 3.5 έτη), ετράπη σε άτακτη φυγή, παραιτούμενος από τη θέση
του προέδρου της Λουτράκι ΑΕ, δηλώνοντας το στο νέο δήμαρχο (από 1ης Σεπτεμβρίου), Γιώργο Γκιώνη.
Πρακτική φυγοπονίας και τυχοδιωκτισμού, παραπέποντας στον αείμνηστο Θανάση Βέγγο όταν... έστριβε δια του αρραβώνα.
Πρακτική αυθαιρεσίας, όπως ακριβώς τον κατηγορούσε και τον κατήγγειλε ο πρώην δικηγόρος του και νομικός σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε, ή όπως έπραξε με την αυθαίρετη "προσωρινή" παραίτηση από το ΔΣ της Κοινοπραξίας, για να εκβιάσει ωμά τη δικαστική διαδικασία.
Γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις διαδικασίες (άλλωστε το ίδιο έκανε και όταν έπαιρνε "δωρεές από επιχειρηματίες ή όταν διαπλεκόταν με ιδιώτες για τη χρήση δημοτικής περιουσίας), χωρίς να προκαλέσει έκτακτο συμβούλιο, χωρίς ίχνος διάθεσης για προστασία των εργαζομένων, χωρίς να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, απλά παραιτήθηκε.
Και σαν να μη φτάνει όλο αυτό....
Αφού παραιτήθηκε πήγε στις εγκαταστάσεις -προφανώς για το 3ο γύρο εκλογών- της -εκτός λειτουργίας επιχείρησης- εμφανιζόμενος ως πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης.
Εκτός αν είχε πάει για την 18η κρυφή συνάντηση του με τον Ρεμαντά, και του έπιασαν τη κουβέντα....

Κι' όμως αυτός ο άνθρωπος προτιμήθηκε από το 20% των δημοτών, που κατάφερε για μια ακόμη φορά να τους ξεγελάσει, και μόλις λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, τους έφτυσε κατάμουτρα την εμπιστοσύνη και την τιμή που του έκαναν.

Τελικά, δικαιωνόμαστε με το παραπάνω για όλα αυτά που γράφαμε. Μόνο που δεν ξέραμε ότι θα ήταν ακόμη χειρότερα από ότι γνωρίζαμε. 
Ντροπή.

2 σχόλια:

  1. όταν κάποιοι μιλάγαμε φίλε μου... κάποιοι άλλοι τον υποστήριζαν!! Κρίμα για τον τόπο μου γιατί τον αγαπώ!!! ήταν μία χαρά το Λουτράκι μου και δεν του άφησαν ίχνος αξιοπρέπειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Λογοθέτης αγαπά τον τόπο του, γι αυτό και έκανε έρωτα μαζί του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.