Υποστηρίξτε την αναστήλωση της Αγοράς των Αθηνών – Υποστηρίξτε τη Δημοκρατία

Το Ίδρυμα Λεοντίδα, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την προώθηση θεμάτων Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας, σας προσκαλεί να διαδώσετε και να υποστηρίξετε την εκστρατεία για την αρχιτεκτονική και πολιτιστική αναστήλωση και ανάδειξη της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών. 
Η Αγορά των Αθηνών είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας – ο πρώτος χώρος έκφρασης απόψεων, ανοιχτός σε κάθε πολίτη. 
Η Παρρησία, η Ισηγορία, η Ισονομία και η Δικαιοσύνη είναι λίγες μόνο από τις υψηλές ιδέες που γεννήθηκαν στο χώρο της Αγοράς. 
Ταυτόχρονα, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Δημοσθένης και ο Περικλής είναι κάποιοι
από τις μεγάλες προσωπικότητες που έζησαν και δίδαξαν εδώ. 
Η Αγορά, σε αυτήν εδώ την αρχαία γη, έδωσε τροφή στους μεγάλους αυτούς ανθρώπους και στο όραμά τους για Δημοκρατία και Πρόοδο. Σκοπός του Ιδρύματος Λεοντίδα είναι η δημιουργία ενός κινήματος πολιτών που θα μοιραστεί το όραμα της Αγοράς και θα χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή και αναστήλωση αυτών των αρχαίων μνημείων της ανθρωπότητας. 
Βασιζόμενοι στις πληροφορίες των πρόσφατων αρχαιολογικών ερευνών, μπορούμε πλέον με ασφάλεια και ακρίβεια να αναστηλώσουμε εξολοκλήρου την Αγορά. 
Ταυτόχρονα, η αρχιτεκτονική αναστήλωση της Αγοράς θα σηματοδοτήσει και την ανάδειξη της σε κέντρο πολιτισμού (με θεατρικές παραστάσεις, μουσικά δρώμενα, ακαδημαϊκά συνέδρια, κτλ.) και κέντρο Δημοκρατίας (κέντρο Δημοκρατικών σπουδών, Ερευνητικό Ινστιτούτο προώθησης και εξέλιξης της Δημοκρατίας παγκοσμίως, κτλ.). 
Η επιτυχία του εγχειρήματος μας θα καταστήσει για ακόμα μια φορά τη χώρα μας μητέρα και φύλακα του δημοκρατικού ιδεώδους ενώ η Αθήνα θα αναδειχθεί και πάλι ως η οικουμενική πρωτεύουσα της Δημοκρατίας. 
Τα τουριστικά, πολιτιστικά, οικονομικά αλλά και πολιτικά οφέλη της χώρας μας από μια τέτοια εξέλιξη είναι δεδομένα. 
Με τη βοήθεια και την υποστήριξή σας, το Ίδρυμά μας μπορεί να αναστηλώσει την Αγορά και να επαναφέρει τη δόξα της και το όραμά της για την προώθηση της Δημοκρατίας παγκοσμίως.
Υποστηρίξτε την προσπάθεια της Λεοντίδας. 
Υποστηρίξτε τη Δημοκρατία. 

Δείτε σχετικά ΕΔΩ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.