Λουτράκι. Νέος δήμαρχος για την επόμενη 5ετία ο Γιώργος Γκιώνης

Γκάζωσε για τη δημαρχία ο Γ. Γκιώνης
Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς.
Μπορεί ακόμη να έχουν βγει αποτελέσματα σε μόλις 15 από τα 38 εκλογικά τμήματα του Δήμου, όμως το L1 ρισκάρει και ανακοινώνει το προβλεπόμενο αποτέλεσμα.
Νέος δήμαρχος Λουτρακίου, ο Γιώργος Γκιώνης. 
Όπως πρώτο είχε προβλέψει το L1, η νίκη ήταν αναμενόμενη και πιθανά να πάρει διαστάσεις θριάμβου, με ποσοστό που θα ξεπεράσει το 58%, κάτι που σημαίνει ότι ο νέος δήμαρχος θα ξεκινήσει την πενταετή θητεία με μια μεγάλη αποδοχή.
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση εξουσίας και ότι το
καταστροφικό έργο της τελευταίας τετραετίας θα σταματήσει.
Τώρα είναι η στιγμή να υπάρξει μέγιστη δυνατή συγκατάβαση και συνεργασία από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δήμου, με σκοπό την άμεση αλλαγή πλεύσης και την δημιουργία ελπίδας και εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων του δήμου και των υποδομών του.
Τώρα είναι η στιγμή της επαγωγικής αντιμετώπισης με τεχνοκρατικό τρόπο για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου, όπως η Λουτράκι ΑΕ και το Καζίνο.
Τέλος οι μυστικοσύμβουλοι, τέλος οι μαθητευόμενοι μάγοι, τέλος τα πειράματα με τους παντελώς άσχετους σε διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων και της δημοτικής επιχείρησης.
Καιρός για πολιτική, για στρατηγική, για τεχνοκρατική προσέγγιση στα προβλήματα, για προτάσεις μαζί με τους φορείς και σοβαρούς συμβούλους.
Καιρός για συστράτευση και εργασία με στόχο και πλάνο.

Γιώργο καλή επιτυχία. Η μεγάλη πλειονότητα είναι δίπλα σου. Όλοι έχουν ανάγκη την επιτυχία σου...

2 σχόλια:

  1. Ο αγώνας του Γιώργου Γκιώνη και όσων τον στήριξαν δικαιώθηκε. Για το καλό του τόπου μας πρέπει όλοι μας να παραμερίσουμε μικροπολιτικά συμφέροντα και να σταθούμε δίπλα του.Τουλάχιστον έτσι έδειξε και η στάση του κ.Π.Παύλου, η οποία και τον τιμά ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. s-spinos

    Ευτυχώς, γλυτώσαμε τα χειρότερα...
    Συγχαρητήρια, κ. Γιώργο Γκιώνη, καλή επιτυχία στη νέα σου θητεία και ελπίζω να συζητάς και να ακούς λίγο περισσότερο τους συνδημότες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.