Λουτράκι: Η "ενέργεια", η "χαμένη ευκαιρία" και οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν το νικητή του 2ου γύρου.

7 σχόλια:

  1. Γιωργο,

    Αληθευει η χθεσινοβραδυνη φημη που κυκλοφορησε στο Λουτρακι, οτι ο Σταμου εδωσε τα χερια με τον Παυλου και υποσχεθηκε φανερη στηριξη του τελευταιου για τον 2ο γυρο?
    Αν ναι, τι θα κανουν οι υπολοιποι πρωτοκλασσατοι της Πρωτοβουλιας?
    Αναφερομαι στον κο Δριτσα και τους λοιπους που δεν εχουν και τις καλυτερες σχεσεις με τον κο Παυλου και τις πολιτικες που πρεσβευει...

    Φιλικα,

    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση από τον ίδιο τον Στάμου στο άρθρο που αναρτήθηκε λίγο μετά την ερώτηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά, παιδιά ηρεμήστε, όταν ο Γκιώνης με τον Παύλου ξεκαθαρίσουν ποιος έκανε τι, τότε θα μάθουμε τι θα κάνει και η Πρωτοβουλία στο 2ο γύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο ειμαι ο Γ.Π.. Ευχαριστω για την απαντηση σου.
    Το θεμα δεν ειναι τι λεει ο κος Σταμου, αλλα τι τελικα θα πραξει!
    Τρανο παραδειγμα μια ιδια δηλωση που ακολουθηθηκε και απο επισημη ανακοινωση του Παυλου την προηγουμενη φορα οτι δε στηριζει κανενα απο τους 2 υποψηφιους του β΄ γυρου, αλλα ολοι ξερουμε οτι πηρε απο το χερακι τον Λογοθετη και τον εκανε Δημαρχο με ολα τα καταστρεπτικα συνακολουθα...

    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άποψη μου καταγράφεται στο επόμενο άρθρο, το οποίο απαντά στην ερώτηση σου, όσον αφορά τις προβλέψεις.
    Ο Δημήτρης πιστεύω ότι θα κρατήσει αποστάσεις. Θα είναι άστοχο εντελώς να πάρει θέση, αφού ουσιαστικά εμφανίζεται ως το 50% των Αγίων Θεοδώρων, κάτι που δεν νομίζω ότι θα ήθελε να το εκχωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα να προσθέσω στα παραπάνω , ότι από το 2010 έχουν αλλάξει πολλά και κανείς να μην έχει αμφιβολία ότι η οποιαδήποτε χειραγώγηση ψηφοφόρων, τουλάχιστον από τους οικισμούς που γνωρίζω καλά, θα πέσει στο κενό.
    Καλό θα κάνουν να μην το επιχειρήσουν γιατί θα γυρίσει σε βάρος τους.Οι εποχές των κομματαρχών και των τσουβαλιασμένων ψηφοφόρων έχουν παρέλθει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά Κώστα. Αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί....(ελπίζω). Άλλο είμαι ικανονοποιημένος από κάτι και προσπαθώ να πείσω και άλλους, και άλλο πάρε γραμμή επειδή το συμφέρον μου είναι εκεί ή επειδή δεν τον γουστάρω αυτόν.

      Διαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.