Κανέλλη σε Άδωνι: «Κλάνεις μαλλί με τον Στάλιν» (Videο)

Άναψαν τα αίματα στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις τιμολογήσεις φαρμάκων.
Η κ. Κανέλλη αντέδρασε με τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και απευθυνόμενη στον κ. Γεωργιάδη, ανέφερε με έντονο ύφος: «Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο. Εγώ δεν ζω στον Άρη που το έχεις βάψει μπλε, για να αισθάνεσαι καλά δεξιός».
Ο κ. Γεωργιάδης, από την πλευρά του, απέρριψε τους ισχυρισμούς της, επισημαίνοντας: «Θα μας
κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού από το ΚΚΕ και την Εκάλη; Να μου πείτε για τον Στάλιν και θα μας κάνετε και μαθήματα;».
«Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί», απάντησε η κ. Κανέλλη.
Στη συνέχεια η διένεξη μεταξύ των δύο οξύνθηκε με την Λιάνα Κανέλλη να λέει στον υπουργό υγείας «πέφτεις, κοιμάσαι, ξυπνάς, έναν Στάλιν έχεις στην πλάτη σου, στα σεντόνια σου, στο μαξιλάρι σου, στα σκέλια σου. Τζιζ βαβά, κλάνεις μαλλί».

)

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Κύριε Παραδάκη, δεν χάσατε την ψυχραιμία σας, από το επίπεδο της συζητήσεως, από πλευράς της ... -& με το όνομα μόνο, λερώνω το στόμα μου- & προχωρήσατε με τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς, αποκαλώντας την "Κυρια!"
    Γιατί γνωρίζετε ότι αν ήταν έτσι οι Κυρίες, (& μάλιστα της Βουλής :) πως θα ήταν οι...?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.