Η γελοιότητα της γερμανοκρατουμενης Ευρώπης… Και η ελληνόφωνη νομενκλατούρα.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της “σοβαρότητας” που χαρακτηρίζει τις επιλογές της Μέρκελ, αρκεί να αναλογιστούμε την βαρύτητα των αποφάσεων της αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία. 
Η μαντάμ Μερκελ λοιπόν είχε την εξαιρετική έμπνευση να ρίξει τον Γιανουκοβιτς και να τον αντικαταστήσει με την Τιμοσένκο. 
Σα να λέμε πως έκλεισε τον Άκη φυλακή για να τον αντικαταστήσει με την… Βίκυ Σταμάτη στο ανώτατο αξίωμα.
Απο την άλλη, έχουμε και την οπερέτα του συμβουλίου ασφαλείας
του ΟΗΕ. Αντί να στείλουν τον Χρυσανθο στην Κριμαία να καθαρίσει, κάθονται και αναστατώνουν την ανθρωπότητα.
Βρε καλά που υπήρχε ο Παπανδρεου και σταμάτησε τις αηδίες του Καραμανλή με τους αγωγούς… Βρε για φαντάσου μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία να είχαμε εδώ southstream και Μπουργκας – Αλεξανδρούπολη. Δηλαδή να εξαρτάται απο εμάς η Ρωσία και η μισή Ευρώπη… Ο γίγας Γιώργος που τους κατάργησε, ενδιαφερόταν μόνο για την μετά θάνατον ζωή, όπου μετά την διακυβέρνηση του, σίγουρα θα είμαστε “πρώτοι”.
Όσοι γουστάρετε εσχατιά στην ματαιότητα λοιπόν, ψηφίστε Καμίνη. Το λέει και το Mega. Που φαίνεται ότι εχει βαλθεί να μας στείλει όλους στον παράδεισο.
Τρολοκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.