Πιο… θολό ποτάμι έγραφε τους λόγους του Χρυσοχοϊδη;

Ωρέ οι ως το λαιμό χωμένοι στο σύστημα το παίζουν… αντισυστημικοί!
Νταξ’ Σταύρο και κυρ Σταύρο κι αφέντη τσουτσουλομύτη, το πήραμε το μήνυμα. Θέλεις, λέει, να το παίξεις… αντισυστημικός, για να διαφοροποιηθείς απ’ τα άλλα φθαρμένα συντρόφια, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, τον Σημίτη, τον ΓΑΠ, ξέρεις εσύ, αφού άλλωστε φιλαράκι ήσουν με όλους αυτούς.
Και βγήκες σήμερα, από στηλών της εφημερίδας του «κουβαλητή» Θέμου και του Χατζηνικολάου για να απαρνηθείς τους καλούς σου φίλους!

Μα είναι δυνατό, Σταύρο μου;
Πρώτα-πρώτα δεν είναι έντιμο και θαρραλέο αυτό.
Ή δεν ήσουν κολλητός και με τον τέως «καταλληλότερο» και με την κυρία Δάφνη και με τον ολετήρα και με την κυρία Άντα;
Καμιά δουλειά δεν είναι (και δεν ήταν ντροπή) Σταύρο μου!
Γιατί λοιπόν;
Α, μιας και περί «δουλειάς», Σταύρο μου, μήπως ξέρεις να μας πληροφορήσεις και μας τους ιθαγενείς, ποιος ήταν ο λογογράφος του κυρ Μιχάλη (του Χρυσοχοϊδη, ντε!) όταν αυτός ήταν ο άρχων της Κατεχάκη, αλλά και μετά, όταν ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
Ε;
Αντισυστημικέ μας Σταύρο;
Ξέρεις να μας πεις;
Να το… πάρει το ποτάμι, Σταύρο μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.