Κουϊζάρα! Ποιός νομίζετε ότι είναι ο επικοινωνιολόγος του Καμίνη;;;

Θα πέσουν τα τσιμέντα…

Όχι βέβαια πως δεν πήγε το μυαλό μας μόλις είδαμε τον καταιγισμό των δημοσκοπήσεων με πρώτη την “κορυφαία” σε νεόδμητο σάιτ καθεστωτικής ιδιοκτησίας.
Κατά πόσον είναι νόμιμο και ηθικό να αναλαμβάνει την επικοινωνία ενός υποψηφίου κάποιος που μπορεί να σχετίζεται με… 

εταιρεία δημοσκοπήσεων, είναι ένα ρητορικό ερώτημα στον εκμαυλισμό της δημοκρατίας. 
Την ίδια στιγμή που “νταβατζήδες” των ΜΜ”Ε” υποκαθιστούν ακόμα και τους… ποινικολόγους, αναλαμβάνοντας να “καθαρίσουν” ακόμα και μεγαλολαμόγια. Πόσο μάλλον να επιβάλλουν υποψηφίους.
Το να είσαι όμως συνεργάτης ενός υποψηφίου και την ίδια στιγμή η εταιρεία συμφερόντων σου να παρουσιάζει δημοσκοπήσεις αβάντας, ρίχνει και τα τελευταία προσωπεία της διαπλοκοκρατίας.

8 σχόλια:

  1. Για να ξέρετε τι παίζει... Αν πήρατε το άρθρο από το "Ολυμπία", εκεί άλλαξαν την αρχική φωτογραφία (αυτή που δημοσιεύετε και εσείς εδώ), κατόπιν διαμαρτυρίας του... λαού της Ολυμπίας. Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποια ήταν η αρχική φωτογραφία; Επίσης, τι εννοείς με το "για να ξέρετε τι παίζει..."; Αν δεν το γνωρίζεις, είμαι και εγώ ένας από "την Ολυμπία", και ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι ζήταγε ο "λαός μας"

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρεις ποια ήταν η αρχική φωτογραφία; Και λες ότι είσαι κι εσύ ένας από "την Ολυμπία" ; Ούτε πώς άλλαξε ξέρεις; Δεν βλέπεις; Ίδια φωτογραφία έχει τώρα η ανάρτηση της "Ολυμπίας" με την δική σας εδώ; Η αρχική ήταν αυτή που έχετε εσείς εδώ (με τον Καμίνη και τον Μιχαλολιάκο) και άλλαξε μετά από σχόλια χρυσαυγιτών στα οποία πήρε θέση η Ολυμπία (η νέα εμφανίζει τον Καμίνη ως εξαφανισθέντα ηλικιωμένο). Μου την πέφτετε κιόλας;

    Να τα σχόλια:
    2.Militia είπε
    Φεβρουαρίου 17, 2014 στις 1:31 μμ
    Ρε σεβαστείτε έναν άνθρωπο που είναι φυλακισμένος άδικα απο την χούντα των τρωκτικών σας, και αφήστε τις ξενέρωτες εικονογραφίες αλλά ποντίκι.

    Απάντηση

    βασιλικη ομογενης,λευτερια στην βορειο ηπειρο είπε
    Φεβρουαρίου 17, 2014 στις 1:49 μμ
    Τό ότι εν Ελλάδι καί εν έτι 2014 υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι,
    είναι ασήμαντο γιά ορισμένους.
    Τό ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι είναι ο αρχηγός καί βουλευτές τής Χρυσής Αυγής τούς χαροποιεί.
    Τό ότι η προφυλάκιση αυτών είναι παράνομη καί αντισυνταγματική,ποσώς τούς ενδιαφέρει.

    Απάντηση

    ARIS είπε
    Φεβρουαρίου 17, 2014 στις 5:35 μμ
    ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ

    olympiada είπε
    Φεβρουαρίου 17, 2014 στις 2:05 μμ
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Τελείως άκυρη επιλογή.

    Απάντηση

    ΑΝΕΜΟΣ είπε
    Φεβρουαρίου 17, 2014 στις 4:06 μμ
    ++++++++++++++++++++++++++++






    ΡΕ ΟΥΣΤ είπε
    Φεβρουαρίου 17, 2014 στις 5:43 μμ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν είμαι ένας απο την ολυμπία, αλλά είμαι ένας από τους ολυμπιακούςαααααχα καλό εεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εσύ όλα αυτά τα βλέπεις παράλογα; Όταν ένας αρθογράφος βλέπει κάποια αστοχία, είναι στην διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει το κείμενο ή τη φωτογραφία. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν όλα αυτά αντιμετωπίζονται με κακή πίστη ή με καχυποψία.
    Επίσης, δεν κατανοώ το σχόλιο εξ αρχής, αφού εγώ έβαλα την αρχική επιλογή φωτογραφίας.
    Τέλος, ποιος στην πέφτει; Αμάν με αυτά τα σύνδρομα....απόψεις εκφράζουμε και ανταλλάζουμε, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://olympia.gr/2014/03/05/%ce%bf%ce%b9-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bd%ce%b9/

    Κατάλαβες φίλε Ανεπίκαιρε; Ή δεν κατάλαβες; Για ποια αστοχία (από την Ολυμπία) μιλάς;;;; και για ποια σύνδρομα;;;;; (από μέρους μου, όπως μου προσάπτεις;;;).
    Η "Σοφία" δεν είναι απλά μια σχολιάστρια στο μπλογκ Ολυμπία, είναι πλέον "συνεργάτης". Όπως και εσύ (δε λέω ότι είστε στο ίδιο μετερίζι). Και γράφει αυτά που μπορείς να δεις. Βιάζει τη λογική, ασχημονεί, μπερδεύει και συγκρίνει εντελώς άσχετες καταστάσεις για να φτάσει στο ελεεινό συμπέρασμά της σκυλεύοντας τη μνήμη νεκρών... Και η Ολυμπία της δίνει βήμα. Της δίνεται κεντρικός ρόλος, δεν σχολιάζει μόνο όπως μέχρι πρόσφατα, αναβιβάστηκε σε... αρθρογράφο. Η Ολυμπία πλέον επενδύει στο φασισμό και του παραχωρεί επίσημα βήμα. Δεν λέω ότι κάνει μόνο αυτό. Όχι. Κάνει και σωστά πράγματα. Αλλά πλέον, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η Ολυμπία "πολιτεύεται" δίνοντας χώρο και βάρος και στους φασίστες, τους λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν της, διαμορφώνει το προφίλ του μπλογκ με αυτό το δεδομένο και προσαρμόζεται σε αυτήν την νέα συνθήκη που προκρίνει. Πράγμα που πριν από 1-2 χρόνια, απλώς δεν συνέβαινε.
    Υ.Γ. Η Ολυμπία λειτουργεί πλέον όπως λειτουργούν τα βωθροκάναλα. Επενδύει στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ για να πετύχει ακροαματικότητα- επισκεψιμότητα, προσελκύει "κοινό" μέσω της ακραίας αντιπαράθεσης των αναγνωστών-σχολιαστών. Τα "μαλλιοτραβήγματα" μέσω της θώπευσης των φασιστών-χρυσαυγιτών με προβολή και άρθρων τους και της αντίδρασης κάποιων άλλων (λίγων, γιατί οι χρυσαυγίτες και οι φασίστες περιμένουν στη γωνία και επιτίθενται κατά αγέλες σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την "αλήθεια" τους) είναι καλή φάμπρικα. Σχεδόν 100 σχόλια στο κατάπτυστο άρθρο της "Σοφίας". Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις την άποψη σου. Καλή ή κακή, πρόβλημά σου. Όμως τα περί "κατάλαβες" δεν τα δέχομαι, αφού είναι σαν να προσπαθείς να μειώσεις την αντίληψη μου σε σχέση με τη δική σου...."κατάλαβες φίλε ανώνυμε;"
      Η επιτυχία του Ολυμπία, μια και που είμαι από τη γέννηση του, έγκειται στο γεγονός ότι έχει αρθογράφους, κειμενογράφους και αναπαραγωγούς διαφόρων απόψεων, γνωστικών αντικειμένων και ιδεολογίας. Όλοι όμως με γνώμονα την άποψη και την τόλμη της γνώμης, και αυτό δεν θα αλλάξει.
      Όσο για το ΥΓ, ας μου επιτρέψεις να γελάσω. Ίσως το μπερδεύεις με αυτούς που φτιάχνουν blogs για να έχουν τη δυνατότητα να βάλουν κρατικοδίαιτες ή άλλου ενδιαφέροντος διαφημίσεις και αρθογραφίες...κατάλαβες φίλε ανώνυμε;

      Διαγραφή
  6. Ώστε αυτό βρήκες να πεις... ότι σε μειώνω με το "κατάλαβες φίλε" και δεν με μειώνεις εσύ με το "πρόβλημά σου" και το να γελάς με το Υ.Γ.... Εσύ γέλα, προσωπικά κλαίω. Ξανά: να την χαίρεστε την "νέα Ολυμπία" και γνωρίζεις απόλυτα τι λέω... Θα ήταν πιο ευγενικό και εποικοδομητικό να μιλήσεις για την ταμπακιέρα, και να μην προσβάλλεις τους επισκέπτες του μπλογκ σας εφευρίσκοντας λόγους δικής σου προσβολής - ανύπαρκτους για μένα. Και τέλος πάντων, αν σε πρόσβαλα ζητώ συγγνώμη, αλλά η (μη) απάντησή σου δεν έπρεπε να καλυφθεί πίσω από την εύκολη και συμφέρουσα λύση του παρεξηγιάρη-μουτρωμένου.
    (αυτό με την "άποψη"... ο καθένας έχει από μία, έτσι; Σωστά. Την προβάλλεις όμως και την "νομιμοποιείς", όποια και να είναι;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.