Δίνουν δισεκατομμύρια στην διαπλοκή την ώρα που γονατίζουν λαό και πατρίδα!

Είναι αισχροί και άθλιοι.
Την ώρα που διαλύουν την πραγματική οικονομία, υπεξαιρώντας ρευστότητα για να καλύψουν τα θαλασσοδάνεια των τραπεζιτών, δίνουν δισεκατομμύρια στους εργολάβους για έργα που …δεν έγιναν!
Την ώρα που κλείνουν τον βιοτέχνη, τον μικρομεσαίο, τον ελεύθερο επαγγελματία, χαρίζουν 230 εκ. Ευρώ στο μέγαρο… μουσικής.
Την ίδια στιγμή που οδηγούν στις φυλακές τυροπιτάδες, κάποιες “ανακρίτριες” αποδεικνύεται πως “λειτούργησαν υποτονικά” απέναντι σε
σκάνδαλα μαμούθ εργολάβων τα οποία διερευνούσαν.
Σημείωση: Κάποια από αυτές, πηγαίνει δημοσιογράφους στα δικαστήρια, με μάρτυρες υπαλλήλους “βαρώνων”. Όλα αυτά, την ώρα που η Ελλάδα έχει απωλέσει εθνική κυριαρχία για “οικονομικούς λόγους”. Ένα φαύλο σύστημα που θα συνθλιβεί συθέμελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.