Εξωπραγματικό άλμα στο επί κοντώ -Ο Γάλλος που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ μπροστά στα μάτια του Μπούμκα [βίντεο]

Στο ίδιο στάδιο που το 1993 ο σπουδαίος αθλητής του αγωνίσματος είχε σημειώσει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών (6.15μ), ακριβώς εκεί έδωσε και ο Γάλλος την παράστασή του, έχοντας δηλώσει μέρες πριν ότι μπορεί να καταρρίψει το ρεκόρ και θα το επιδιώξει στο διεθνές μίτινγκ του Ντόνετσκ. Και αυτό ακριβώς έπραξε...
Απίστευτος αγώνας από τον Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με 6.08μ, πετυχαίνοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Πλέον με 6.16μ είναι πρώτος, ανάμεσα στους θρύλους, αφήνοντας στο... παρελθόν τον Σεργκέι
Μπούμπκα.
«Είναι τρελό», δήλωνε μέσα σε έκσταση μετά τη μεγάλη του επιτυχία ο χρυσός Ολυμπιονίκης. «Άλλαξα κοντάρι μετά τα 6.01μ, το οποίο δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ήθελα να κάνω εδώ το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν το ιδανικό μέρος», συμπλήρωσε ο Λαβιλενί, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 6.21μ, έπεσε όμως άτσαλα στο πλάι του διαδρόμου, έχοντας στη συνέχεια ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Στο μίτινγκ μετείχαν, σύμφωνα με το Gazzetta.gr, και ο Κώστας Φιλιππίδης με την Νικόλ Κυριακοπούλου, όμως τα άλματα δεν «βγήκαν» όπως θα ήθελαν. Ο Φιλιππίδης ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με καλύτερη επίδοση στα 5.66μ, ενώ απέτυχε στα 5.76μ. Από την πλευρά της η Νικόλ ξεπέρασε τα 4.42μ, αρκετά μακριά από τον καλό της εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.