Συγκέντρωση στα Διόδια. Οι πολίτες γύρισαν τη πλάτη στον Κ. Λογοθέτη. Πλήρης αδιαφορία και απέχθεια.

Ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης δεν μπορεί ούτε ένα πούλμαν να μαζέψει τελικά. Πάλι καλά που είχε κάνει κάλεσμα και ο Σύριζα, ειδάλλως όπως λέει και ένας σχολιαστής "θα ήταν μόνο αυτός και ο πόνος του...."
Είναι τέτοια η απογοήτευση του κόσμου και των δημοτών από την ανικανότητα, την ανακολουθία, την αναβλητικότητα και τα τόσα ψέματα που έχει πει ο νυν δήμαρχος, που έχουν οδηγήσει τους κατοίκους της περιοχής σε απέχθεια προς την πολιτική, και ειδικά προς τους εκπροσώπους της παρούσας δημοτικής αρχής.
Μόλις 40-50 άτομα μαζεύτηκαν στο "κάλεσμα" του Κ. Λογοθέτη, το οποίο πιο πολύ φάνηκε να γίνεται για να ρίξει στάκτη στα μάτια του κόσμου από την ανικανότητα του να αντιδράσει και να προασπίσει τα συμφέροντα του τόπου όταν έπρεπε, εκ των οποίων οι μισοί ήταν ότι έχει απομείνει από τον πάλαι ποτέ συνδυασμό του.
Την ίδια ώρα, σε άλλα διόδια μαζεύονταν 3.000-4.000 άτομα για να διαμαρτυρηθούν. Βέβαια εκεί οι
δημοτικοί άρχοντες αφενός έχουν απήχηση στο κόσμο, αφετέρου είχαν την διάθεση να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν κάτω από πλάνο προσηλωμένα, και όχι ως άτακτο μπουλούκι όπως αυτό που μας έχει συνηθήσει ο απερχόμενος δήμαρχος Κ. Λογοθέτης.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς που είχαν πάει, με μηνύματα και επικοινωνίες δήλωναν ότι "και την άλλη φορά που είχαμε πάει στα διόδια είμασταν εκεί. Προφανώς όμως τότε υπήρχαν περισσότερα ερείσματα και έτσι είχαν συντονιστεί καλύτερα".
Εμ έτσι είναι. Ίσως η επιβάρυνση των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής, αλλά και η απώλεια επισκεπτών να μην είναι σοβαρό έρεισμα. Τότε με την Σουλφούρ Ελλάς και την περιβόητη υπόθεση με τα χημικά, προφανώς ήταν πιο σοβαρά τα ερείσματα.
Και όπως είπαν με νόημα οι ίδιοι δημοτικοί παράγοντες. "Είναι βλέπεις και οι δωρές....."

Δείτε το βίντεο από το perahora.gr

6 σχόλια:

  1. Εγώ κάνω μια διαπίστωση. Ο Λογοθέτης είναι αυτός που είναι και κάνει αυτά που κάνει για τους λόγους του. Το ίδιο και ο Γκιώνης. Μου λέτε σας παρακαλώ αυτός ο Παύλου τι βιόλα βαράει ;;; Δηλαδή μόνο να σκούζει για την μετατροπή της κοινοπραξίας σε ΑΕ ξέρει και γενικά για ότι θέλει το καζίνο; Ρε ένα θέμα του δήμου δεν έχει βρεί να φωνάξει. Λες και ο δήμαρχος τα έχει κάνει όλα καλά. Μετά θέλει και να ξαναεκλεγεί δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αστείο της ιστορίας είναι ότι τα ματ ήταν σε μεγααάλη απόσταση από την δημοτική αρχή Λογοθέτη! Γιατί λέτε να τρόμαξαν τόσο πολύ, για τις άκρες που έχει ο Λογοθέτης στο ΠΑΣΟΚ ή για το οτί στα διόδια το παρόν έδωσε και ο Ρόκυ Μπαλμπόα της δημοτικής αρχής ο κ. Νικαλάου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ και τι περίμενες κύριε αρθρογράφε; Με όλα αυτά που έχει κάνει ο Λογοθέτης και η παρέα του να τρέχει ο κόσμος από πίσω τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Λογοθέτης ήταν καπετάνιος σε καράβι, θα είχαν σαλτάρει στην θάλασσα μέχρι και τα ποντίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός δεν είναι δήμαρχος, ο επαναστάτης Ποπολαρος είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.