Ο Ολυμπιακός δίνει τον τίτλο στον ΑΟΛ μετά το 1-1 με Παννεμεατικό (pics+video)

Δύο ακόμα βαθμούς άφησε ο Παννεμεατικός στην προσπάθειά του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 στο Λουτράκι με τον Ολυμπιακό, με τον ΑΟΛ να αυξάνει τη διαφορά πλέον στους 4 βαθμούς.
Γενικά το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους «ερυθρόλευκους» να δημιουργούν κινδύνους με τον Θεοδωρόπουλο και τον Μούτσο, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μυργιώτη, με το σουτ να φεύγει άουτ.
Στην επανάληψη, ο Παννεμεατικός θέλησε να πιέσει, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλά οργανωμένοι, αν και οι «βυσσινί» έχασαν τεράστια ευκαιρία για
το 0-1, αλλά ο Βλάσσης έβγαλε την κεφαλιά του Μυργιώτη πάνω από τη γραμμή και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα ο Καλογερής.

1920554 626200114125768 1275803318 n

Το 1-0 ήρθε στο 71’ όταν ο Μαρινός έκανε παράλληλη πάσα προς τον Σγούρο, αυτός δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο Κριαράς πήρε την κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπαστούνη, ο οποίος πλάσαρε μέσα σε αποθέωση τον εξερχόμενο Κεμαλάι.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 88’, όταν ο Σγούρος έκανε την σέντρα, ο Μυργιώτης πλάσαρε, ο Καλογερής απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Παπουτσή, σουτ του οποίου και πάλι έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», αλλά στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της Νεμέας με νέο δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

1912443 626199717459141 1102681744 o

Η Νεμέα εμφανίστηκε για ακόμα ένα ματς κατώτερη των περιστάσεων, όπως άλλωστε κάνει στους τελευταίους αγώνες και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι αν και δεν είχαν κάτι να κερδίσουν, πάλεψαν για την ιστορία τους και έδειξαν και πιο ψυχωμένοι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Μαυρέλης Γ., Τόσκα, Κορδαλής, Βλάσσης, Παπαδημητρίου, Κριαράς, Μπαστούνης, Μούτσος (79’ Πέρρας), Αγγέλου, Θεοδωρόπουλος

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Ραπουσάι Ρ., Σγούρος, Μαρινός, Κυριάκος, Τζίνης (82’ Παλυβός), Φραγκάκης, Μαρτίνος, Παππάς, Παπουτσής, Μυργιώτης

video+pics: Γιώργος Λιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.